PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Liyu hibridni printer i CNC kater sa mogućnostima prilagođenim baš svakoj štampariji

Kompanija NVM Graphic Solutions je u svom premijernom nastupu na ovogodišnjem sajmu Print21 u Zagrebu posetiocima predstavila samo deo bogatog Liyu portfolija čija rešenja donose na tržište zemalja regiona. Širok spektar Liyu digitalnih rešenja za štampanje velikog formata obuhvata UV roll-to-roll štampače, hibridne i flatbed štampače, kao i rešenja za štampanje tekstila i ambalaže. Ponudu zaokružuju rezačima. Zahvaljujući tome, u mogućnosti su da ponude potpuno automatizovana rešenja za različite industrije.
Na sajam Print21 doneli su:

  • Liyu Platinum EQ2 hibridni printer
  • Liyu X-line Q-Cut 2516 CNC rezač.

Platinum EQ2 UV LED je hibridni štampač, opremljen Ricoh Gen6 glavama sa mogućnošću štampanja na fleksibilnim i krutim materijalima. Zbog mogućnosti štampe na materijalima debljine do 50 mm, svoju primenu nalazi u raznim oblastima (promotivna i reklamna industrija, proizvodnja nameštaja, dekoracija…). Maksimalna širina štampe je 2,05m.
Rezač X-line Q-Cut 2516 imao je svojevrsnu evropsku premijeru na sajmu Print21. Prethodno je kao koncept prikazan na Fespa Euroasia. U pitanju je serija X-line koju je Liyu lansirao kako bi malim i srednjim štamparijama omogućio da uđu u ovaj segment sa finansijski pristupačnim i odličnim rešenjem u pogledu kvaliteta i efikasnosti.
X-line Q-Cut 2516 ima površinu rezanja od 2,5×1,6m. Opremljen je conveyor beltom i svim potrebnim alatima za signage industriju, kao što su V-cut, Kiss-cut, električni oscilirajući nož, Drag nož, Big alat i glodalica za sečenje tvrdih materijala.
Zašto su Liyu modularna rešenja sve više izbor štamparija otkrio nam je gdin Hrvoje Javor, generalni direktor.
Print Report intervju dostupan je na Print Magazin YouTube kanalu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content