Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Ljubljana donosi 2u1 sajamsku priču – Print21 + Promodays

Mjesec dana nakon Sarajeva, sajam Print21 seli u Ljubljanu – 20. i 21. 4. 2023. družimo se na Gospodarskom Razstavišču na dosad površinom najvećem sajmu u organizaciji Print Magazina. Specifičnost slovenskog izdanja je u tome što uz Print21 donosi i sajam Promodays koji će okupiti dobavljače promotivnih proizvoda namijenjenih poslovnom darivanju koji će pokazati trendove za 2023.

O interesu za slovensko izdanje sajma Print21 najbolje govori podatak da su izlagački prostori u grafičkom dijelu već gotovo svi popunjeni. 20-ak izlagača pokazat će rješenja vodećih svjetskih brendova u digitalnom tisku.

Uz izložbeni dio, posjetitelje očekuje i edukacijski kutak kojeg organiziramo u suradnji s Obrtno-Podjetniškom zbornicom Slovenije, Sekcijom grafičara. Naravno tu je i Coffee Corner s besplatnom kavicom i pecivima za sve.

Jubilarno peto izdanje sajma, uz to što je jubilarno, specifično je zbog još dvije stvari. Prva je da se održava na dosad najvećoj površini od cca 3000m2, a druga da donosi svojevrsni 2u1 koncept.

O čemu se radi?

Ljubljana, naime, osim Printa21, donosi i sajam promotivnih proizvoda Promodays, prvi put održan prošle jeseni u Zagrebu. Cilj je okupiti renomirane regionalne i europske dobavljače promotivnih proizvoda, poslovnih poklona, suvenira, tekstila koji će pokazati trendove za 2023.

Naime, zadnjih godina nemoguće je ne primijetiti porast broja te popularnost raznih promotivnih proizvoda. Danas praktički nema proizvoda koji se ne može brendirati i personalizirati. Od raznih dodataka za mobitele, preko odjevnih predmeta, proizvoda koji su do nedavno bili apsolutno nebitni poput anti-stress loptica, raznih gadgeta pa sve do elektronike i high-tech proizvoda.

Promotivni proizvodi, dakle, uvriježili su se kako u privatnom životu, tako i u poslovnom svijetu i popularnost im kontinuirano raste. Sukladno tome, rastu i zahtjevi klijenata, a time broj rješenja koja se nude na tržištu.

Gledano s te strane, spoj sajma Print21 i Promodays itekako ima smisla, posebice ako uzmemo u obzir podatak da danas gotovo i nema materijala na koji se ne može tiskati, a samim time niti proizvoda koji se ne može brendirati.

Sajam Promodays namijenjen je marketinškim agencijama, marketinškim odjelima i odjelima nabave tvrtki, lokalnoj i regionalnoj samoupravi, razvojnim agencijama, turističkom sektoru, maloprodaji, tiskarama…, odnosno svima u poslovnom svijetu kojima je stalo da klijentu pruže malu, a opet tako veliku dodanu vrijednost.

Ulaz na sajmove Print21 i Promodays u Ljubljani je besplatan, prijavite se!

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content