Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Majstor ste u car wrappingu? Prijavite se na prvo regionalno natjecanje, dobro se zabavite i osvojite 500€

Obljepljivanje vozila – car wrapping – trend je o kojem se posljednjih godina puno govori. Vješte ruke pravog majstora wrappinga u tren će „limenom ljubimcu“ dati jedan potpuni novi look!

Stoga ako ste majstor u wrappingu ne propustite prijaviti se na prvo regionalno natjecanje u obljepljivanju vozila Wrap Star Adria/Balkan, koje će se u organizaciji Print Magazin održati 16. i 17. 3. 2018. u Vrdniku (Srbija) (u sklopu evnta DA!-Digitalne aplikacije).

Prijave su u tijeku! Više o uvjetima sudjelovanja možete pročitati ovdje.

Prijavite se!

Drugo regionalno natjecanje održat će se u travnju/aprilu u Sarajevu(u sklopu 3. PDF sajma), a treće u rujnu/septembru u Zagrebu.

Pobjednik svakog regionalnog natjecanja osvaja vrijednu novčanu nagradu te sudjelovanje na europskom Wrap Star natjecanju koje će se održati u siječnju 2019. u Njemačkoj, u sklopu sajma Viscom (troškove puta i smještaja na europsko natjecanje pokriva Print Magazin).

 


Za sve informacija možete nas kontaktirati i putem e-maila:

[email protected],  [email protected]

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content