Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Manroland predstavlja novi pisač 900 Evolution

Manroland predstavlja svoj pisač velikog formata u skladu s visoko specificiranim pisačem Roland 700 Evolution i dodaje ga u grupu novih B1 modela.

Manroland Sheetfed donosi novu verziju pisača – Manroland 900 VLF. Stroj je trebao biti predstavljen na drupa-i kao nova verzija B1 Roland 700 Evolution koji je predstavljen prije četiri godine.

Manroland 900 Evolution temelji se na tehnologiji B1 tiska i bit će dostupan u veličini V (1300 mm) i veličini VI (1450 mm). “Mi smo uistinu jaki u ovom segmentu tržišta,” rekao je direktor uprave Manroland Sheetfed GB Peter Redmond, “i ovo je prirodni sljedeći korak u razvoju naše linije proizvoda.”

Točne specifikacije bit će objavljene u sljedećih nekoliko tjedana, čime će se stroj predstaviti na tržištu otprilike u isto vrijeme kada je trebala biti drupa. Nije imalo smisla čekati dok se reprogramirani događaj ne dogodi u travnju sljedeće godine.

Isto tako, tvrtka će predstaviti dva dodatka na Manroland 700 Evolution platformu. Jedan je brzi model, 700 Evolution Speed, ocijenjen na 20.000 araka/h koji je usmjeren na dulji rad. Drugi je model za one koji ne trebaju razinu tehnologije koja dolazi sa 700 Evolution Elite. Ovo će biti 700 Evolution Lite, konfiguriran kao standardni stroj i cijenama privlačan onima koji žele novi tisak, uz brze mogućnosti izrade novog stroja, ali bez nekih posebnih dodataka koji mogu povećati cijenu.

“To je promjena strategije za Manroland Sheetfed,” kaže Redmond., “a to znači da sjedimo pred klijentima za koje bismo tradicionalno bili preskupi.”

Izmijenjeni pristup pokazuje predanost Langley Holdings brenda, kaže Redmond. „To daje vrlo snažnu poruku tržištu da tvrtka vodi veoma profesionalan posao. Naša je prilika sada da ovo prenesemo na šire tržište, a ne samo na našu korisničku bazu. “

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content