Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Manroland predstavlja novi štampač 900 Evolution

Manroland predstavlja svoj štampač velikog formata u skladu sa visoko specifičnim štampačem Roland 700 Evolution i pridodaje ga grupi novih B1 modela.

Manroland Sheetfed donosi novu verziju štampača – Manroland 900 VLF. Štampač je trebalo da bude prikazan na sajmu drupa kao nova verzija B1 Roland 700 Evolution koji je predstavljen pre četiri godine.

Manroland 900 Evolution se temelji na tehnologiji B1 štampe i biće dostupan u veličini V (1300 mm) i veličini VI (1450 mm). „Mi smo zaista jaki u ovom segmentu tržišta,” rekao je direktor uprave Manroland Sheetfed GB, Peter Redmond, „i ovo je očekivani sledeći korak u razvoju naše linije proizvoda.”

Tačne specifikacije biće objavljene u narednih nekoliko nedelja, čime će se štampač predstaviti na tržištu otprilike u isto vreme kada je trebalo da se održi drupa. Nije bilo smisla da se čeka dok se reprogramirani događaj ne dogodi u aprilu sledeće godine.

Kompanija će isto tako, predstaviti dva dodatka na Manroland 700 Evolution platformu. Jedan je brzi model, 700 Evolution Speed, ocenjen na 20.000 tabaka/h koji je usmeren na duži rad. Drugi model je za one kojima nije potreban nivo tehnologije koja dolazi sa 700 Evolution Elite. Ovo će biti 700 Evolution Lite, konfigurisan kao standardni štampač i privlačnom cenom za one koji žele novu vrstu štampe, uz brze mogućnosti izrade novog štampača, ali bez nekih posebnih dodataka koji mogu povećati cenu.

„To je promena strategije za Manroland Sheetfed,” kaže Redmond, „a to znači da sedimo sa klijentima kojima bismo inače bili preskupi.”

Promena pristupa pokazuje predanost Langley Holdings brenda, kaže Redmond. „To daje vrlo snažnu poruku tržištu da kompanija vodi profesionalan posao. Naša je prilika sada da ovo prenesemo na šire tržište, a ne samo na našu korisničku bazu. “

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content