PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Mariborski Demago pojačao proizvodne kapacitete novim HP Indigo 10000 pisačem

Vodeći regionalni web-to-print portal demago.si nastavlja s investicijama u digitalne tiskarske tehnologije. Nakon investicija u doradnu liniju za proizvodnju knjiga te u Jwei LST digitalni rezač kartona, u pogonima tvrtke Demago instaliran je HP Indigo 10000, digitalni pisač B2 formata.

Investicija u HP Indigo tehnologiju tvrtki Demago osigurava isporuku vrhunskih proizvoda u vrlo kratkom roku. “Naši kupci očekuju najviši nivo kvalitete, brzu isporuku, a količine se često broje u desetinama komada.” Kapacitet pisača HP Indigo 10000 je 4500 araka B2 formata/h. Ova brzina pisača, veliki format i kvaliteta otiska usporediva s ofsetnim tiskom osigurava brzu reakciju na potrebe tržišta u komercijalnom i ambalažnom segmentu grafičke industrije.

„Unutar komercijalnog segmenta, najveću konkurentsku prednost ova tehnologija donosi u tisku plakata. Sada možemo tržištu nuditi plakate u količinama od jednog, deset ili 5000 komada po vrlo konkurentnim cijenama i uz rok isporuke unutar nekoliko sati. U ambalažnoj industriji se okrećemo izradi ambalaže bazirane na kartonima od 350 do 450g, u nakladama od jednog do nekoliko stotina komada. Nedavna investicija u Jwei LST digitalni rezač kartona će nam ovaj segment proizvodnje učiniti konkurentnim na tržištu“, komentirao je za Print Magazin, vlasnik tvrtke Demago, gospodin Dejan Fajfar.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content