Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Mariborski Demago pojačao proizvodne kapacitete novim HP Indigo 1000 štampačem

Vodeći regionalni web-to-print portal demago.si nastavlja s investicijama u digitalne štamparske tehnologije. Nakon investicija u doradnu liniju za proizvodnju knjiga i u Jwei LST digitalni sekač za karton, u pogonima kompanije Demago instaliran je HP Indigo 10000, digitalni štampač B2 formata.

Investicija u HP Indigo tehnologiju kompaniji Demago obezbeđuje isporuku vrhunskih proizvoda u vrlo kratkom roku. „Naši kupci očekuju najviši nivo kvaliteta, brzu isporuku, a količine se često broje u desetinama komada.“ Kapacitet štampača HP Indigo 10000 je 4500 tabaka B2 formata/h. Ova brzina štampača, veliki format i kvalitet otiska uporedivi sa ofsetnom štampom, obezbeđuju brzu reakciju na potrebe tržišta, u komercijalnom i ambalažnom segmentu grafičke industrije.

„Unutar komercijalnog segmenta, najveću konkurentsku prednost ova tehnologija donosi u štampi plakata. Sada tržištu možemo da nudimo plakate u količinama od jednog, deset ili 5000 komada po vrlo konkurentnim cenama i uz rok isporuke od nekoliko sati. U ambalažnoj industriji se okrećemo izradi ambalaže zasnovanoj na kartonima od 350 do 450g, u tiražima od jednog do nekoliko stotina komada. Nedavna investicija u Jwei LST digitalni sekač kartona će nam ovaj segment proizvodnje učiniti konkurentnim na tržištu“, prokomentarisao je za Print Magazin, vlasnik kompanije Demago, g. Dejan Fajfar.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content