PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Mark Andy instalirao prvi Evolution u Europi

Francuska tiskara Colorado Etiquettes, koja francusku industriju etiketa opskrbljuje od 1973., prva je u Europi instalirala fleksotiskarski stroj Mark Andy Evolution. „Oduševljen sam što vidim da je naša najnovija flekso tehnologija primjenjiva i pristupačna i manjim tiskarama koje se bave tiskom etiketa, koje žele poboljšati svoju produktivnost i proširiti svoje tržišne mogućnosti“, komentirao je Tom Cavalco, izvršni potpredsjednik zadužen za prodaju u tvrtki Mark Andy.

Nova linija Evolution, koja je tržištu prvi put predstavljena prošle godine na sajmu Labelexpo u Bruxellesu, savršen je dodatak nagrađivanoj Mark Andy seriji Performance. Izgrađen oko all-servo platforme P7E, Evolution je nadograđeni stroj koji se može prilagoditi bilo kojoj konfiguraciji kako bi odgovarala trenutačnim poslovima i potrebama i naknadno se modificirala sukladno potražnji. Evolution instaliran u Francuskoj je šesterobojni UV stroj sa širinom ispisa od 330 mm. U razgovoru za Colorado, Laurent Fenot, unuk osnivača, koji je vodio posao posljednjih 35 godina sa svojom suprugom Christelle, komentirao je: „Odabrali smo Evolution  jer smo vjerovali da je idealan stroj  koji će nam omogućiti ispuniti naše postojeće zahtjeve, a nudi i fleksibilnost za istraživanje novih tržišta. U Francuskoj imamo reputaciju tiskare koja rješava teške probleme i koja preuzima poslove koje mnogi neće, stoga je od ključne važnosti da oprema nadopunjuje naše tehničke vještine i znanje. Evolution će nam pomoći da razvijemo proizvode za usko ciljana tržišta, a kako je to naš prvi stroj širine 330 mm, nudi nam i dodatne kapacitete“, ističu u tiskari Colorado.

Izrada prototipa i malih probnih naklada dio su svakodnevice ove tiskare koja nikada nije imala za cilj, kako kažu, natjecati se na tržištu tiska etiketa velikih naklada, no sada su uvjereni da su s ovim strojem u izrazitoj prednosti nad konkurencijom.  

Ukoliko niste bili prošle godine na sajmu Labelexpo, a zainteresirani ste za Mark Andy strojeve, ovlašteni distributer za našu regiju, tvrtka Professional Printing Solutions, poziva vas da im se javite sa svim vašim pitanjima.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content