Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Mark Andy instalirao prvi Evolution u Evropi

Francuska štamparija Colorado Etiquettes, koja od 1973. snadbeva francusku industriju etiketa, prva je u Evropi instalirala mašinu za flekso štampu Mark Andy Evolution. „Oduševljen sam što vidim da je naša najnovija flekso tehnologija primenjiva i pristupačna i manjim štamparijama koje se bave štampom etiketa, koje žele da unaprede svoju produktivnost i prošire svoje tržišne mogućnosti“, izjavio je Tom Cavalco, izvršni potpredsednik zadužen za prodaju u kompaniji Mark Andy.

Nova linija Evolution, koja je tržištu prvi put predstavljena prošle godine na sajmu Labelexpo u Briselu, savršen je dodatak nagrađivanoj Mark Andy seriji Performance. Izgrađen oko all-servo platforme P7E, Evolution je nadograđeni štampač koji može da se prilagodi svakoj konfiguraciji kako bi odgovarala trenutnim poslovima i potrebama i naknadno se modifikuje u skladu sa potražnjom. Evolution instaliran u Francuskoj je šestobojni UV štampač sa širinom štampe od 330 mm. U razgovoru za Colorado, Laurent Fenot, unuk osnivača koji je vodio posao poslednjih 35 godina sa svojom suprugom Christelle, rekao je: „Odabrali smo Evolution jer smo verovali da je idealan štampač koji će nam ispuniti naše postojeće zahteve, a nudi i fleksibilnost za istraživanje novih tržišta. U Francuskoj imamo reputaciju štamparije koja rešava teške probleme i koja preuzima poslove koje mnogi odbijaju, zato je od ključne važnosti da oprema dopunjuje naše tehničke veštine i znanje. Evolution će nam pomoći da razvijemo proizvode za usko ciljana tržišta, a kako je to naš prvi štampač širine 330 mm, nudi nam i dodatne kapacitete“, ističu u štampariji Colorado.

Izrada prototipa i malih probnih tiraža deo su svakodnevice ove štamparije koja nikada nije imala za cilj, kako kažu, da se takmiči na tržištu štampe etiketa velikih tiraža, međutim, sada su uvereni da su sa ovim štampačem u izrazitoj prednosti u odnosu na konkurenciju.

Ukoliko niste bili prošle godine na sajmu Labelexpo, a zainteresovani ste za štampače kompanije Mark Andy, ovlašćeni distributer za naš region, kompanija Professional Printing Solutions, poziva vas da im se obratite sa svim vašim pitanjima.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content