Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Mark Andy predstavlja novu liniju Digital Pro

Američka tvrtka Mark Andy na tržište uskoro lansira svoju novu liniju Digital Pro. Na tržište dolazi s brzinom od 23,4 metra/min za sve aplikacije te niskim troškovima ispisa, što tvrtkama koje nisu u mogućnosti investirati u velike digitalne sustave omogućuje da iskoriste prednosti digitalne tehnologije.

Dostupni za narudžbu odmah, Digital Pro linija sa CMYK suhim tonerom uključuje roll-to-roll pisač, model Digital Pro 1 te prilagodljiv inline hibridni model Digital Pro 3. Cijene  se kreću od 199 do 295 tisuća USD, a europsku premijeru imat će u rujnu na sajmu Labelexpo Europe u Bruxellesu.

Digital Pro 1 je roll-to-roll pisač koji ima mogućnost ispisa širine do 31,75 cm. Početni Digital Pro sustav važan je za tiskare s etabliranim procesima tiska i dorade jer operaterima pojednostavljuje digitalni ispis. Ovisno o razvoju poslovanja, modularna priroda Digital Pro 1 pruža mogućnost nadogradnje.

Digital Pro 1 modelu pridružio se i inline hibridni model Digital Pro 3. Ovaj sustav uključuje višenamjensku flekso stanicu za inline dekoriranje, a pokreće ga snažni DFE koji podržava varijabilni ispis te sve dodatne varijante potrebne za male i mikro naklade.

Digital Pro sustav pokreće visoko iskoristiv toner koji podržava širok raspon podloga i aplikacija bez potrebe za primerom ili premazom. Dodatni mediji koje linija podržava uključuju vinil, PVC i foliju.

U Mark Andyu ističu da svi vlasnici modela Digital One imaju mogućnost nadogradnje novog Digital Pro motora na postojeći stroj kako bi optimizirali proizvodnju te povećali marže sa znatno nižim troškovima ispisa. Nadogradnja motora Digital Pro osigurava 70% povećanje brzine i 30% niže troškove ispisa u odnosu na prethodnu generaciju Digital One strojeva.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content