PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Mark Andy predstavlja novu liniju Digital Pro

Američka kompanija Mark Andy lansira uskoro na tržište svoju novu liniju Digital Pro. Na tržište dolazi s brzinom od 23,4 metra/min za sve aplikacije i niskim troškovima štampe, što kompanijama koje nisu u mogućnosti da investiraju u velike digitalne sisteme omogućava da iskoriste prednosti digitalne tehnologije.

Dostupni za porudžbinu odmah, Digital Pro linija sa CMYK suvim tonerom uključuje roll-to-roll štampač, model Digital Pro 1 i prilagodljiv inline hibridni model Digital Pro 3. Cene se kreću od 199 do 295 hiljada USD, a evropsku premijeru imaće u septembru na sajmu Labelexpo Europe u Briselu.

Digital Pro 1 je roll-to-roll štampač koji ima mogućnost štampe širine do 31,75 cm. Početni Digital Pro sistem važan je za štamparije sa unapred postavljenim procesima štampe i dorade jer operaterima pojednostavljuje digitalnu štampu. U zavisnosti od razvoja poslovanja, modularna priroda Digital Pro 1 pruža mogućnost nadogradnje.

Digital Pro 1 modelu pridružio se i inline hibridni model Digital Pro 3. Ovaj sistem uključuje višenamensku flekso stanicu za inline dekorisanje, a pokreće ga snažni DFE koji podržava varijabilnu štampu kao i sve dodatne varijante potrebne za male i mikro tiraže.

Digital Pro sastav pokreće toner visokih performansi koji podržava širok raspon podloga i aplikacija bez potrebe za prajmerom ili premazom. Dodatni mediji koje linija podržava uključuju vinil, PVC i foliju.

U kompaniji Mark Andy ističu da svi vlasnici modela Digital One imaju mogućnost nadogradnje novog Digital Pro motora na postojeći štampač kako bi optimizovali proizvodnju i povećali marže sa znatno nižim troškovima štampe. Nadogradnja motora Digital Pro osigurava 70% povećanje brzine i 30% niže troškove štampe u odnosu na prethodnu generaciju Digital One štampača.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content