PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Mark Andy predstavlja novu liniju Digital Pro

Američka kompanija Mark Andy lansira uskoro na tržište svoju novu liniju Digital Pro. Na tržište dolazi s brzinom od 23,4 metra/min za sve aplikacije i niskim troškovima štampe, što kompanijama koje nisu u mogućnosti da investiraju u velike digitalne sisteme omogućava da iskoriste prednosti digitalne tehnologije.

Dostupni za porudžbinu odmah, Digital Pro linija sa CMYK suvim tonerom uključuje roll-to-roll štampač, model Digital Pro 1 i prilagodljiv inline hibridni model Digital Pro 3. Cene se kreću od 199 do 295 hiljada USD, a evropsku premijeru imaće u septembru na sajmu Labelexpo Europe u Briselu.

Digital Pro 1 je roll-to-roll štampač koji ima mogućnost štampe širine do 31,75 cm. Početni Digital Pro sistem važan je za štamparije sa unapred postavljenim procesima štampe i dorade jer operaterima pojednostavljuje digitalnu štampu. U zavisnosti od razvoja poslovanja, modularna priroda Digital Pro 1 pruža mogućnost nadogradnje.

Digital Pro 1 modelu pridružio se i inline hibridni model Digital Pro 3. Ovaj sistem uključuje višenamensku flekso stanicu za inline dekorisanje, a pokreće ga snažni DFE koji podržava varijabilnu štampu kao i sve dodatne varijante potrebne za male i mikro tiraže.

Digital Pro sastav pokreće toner visokih performansi koji podržava širok raspon podloga i aplikacija bez potrebe za prajmerom ili premazom. Dodatni mediji koje linija podržava uključuju vinil, PVC i foliju.

U kompaniji Mark Andy ističu da svi vlasnici modela Digital One imaju mogućnost nadogradnje novog Digital Pro motora na postojeći štampač kako bi optimizovali proizvodnju i povećali marže sa znatno nižim troškovima štampe. Nadogradnja motora Digital Pro osigurava 70% povećanje brzine i 30% niže troškove štampe u odnosu na prethodnu generaciju Digital One štampača.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content