PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Massivit 3D tehnologija u izradi zaštitnih maski

Trenutačna situacija s pandemijom koronavirusa pokazala je potrebu za brzim rješenjima koja će zdravstvenim radnicima na prvoj crti obrane od pandemije pružiti dodatnu zaštitu. Zaštitne maske za lice, viziri jedno su od takvih rješenja.

U njihovu izradu uključila se i tvrtka Massivit 3D, kao jedan od vodećih svjetskih pružatelj rješenja za 3D tisak velikog formata.

Naime, pomoću Massivit 3D pisača moguće je brzo i kvalitetno proizvesti zaštitne maske. Zahvaljujući velikoj brzini tiska u jednom danu moguće je proizvesti 200 visokokvalitetnih i  ergonomskih zaštitnih maski.
Massivit 3D globalno je mobilizirao svoju veliku mrežu kupaca i distributera pozvavši ih da se uključe u izradu.  Za sve korsnike koji se uključe u ovu akciju Massivit je osigurao besplatnu donaciju gela potrebnog za tisak.
Više informacija o Massivit 3D tehnologiji možete dobiti u tvrtki Fortuna Digital ([email protected]) koja je zastupnik ovih strojeva za područje naše regije.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content