Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Massivit 3D tehnologija u izradi zaštitnih maski

Trenutna situacija sa pandemijom korona virusa pokazala je potrebu za brzim rešenjima koja će zdravstvenim radnicima na prvoj crti odbrane od pandemije pružiti dodatnu zaštitu. Zaštitne maske za lice – viziri, jedno su od takvih rešenja.

U njihovu izradu uključila se i kompanija Massivit 3D, kao jedan od vodećih svetskih pružaoca usluga 3D štampe velikog formata.

Naime, pomoću Massivit 3D štampača moguće je brzo i kvalitetno proizvesti zaštitne maske. Zahvaljujući velikoj brzini štampe, u jednom danu je moguće  proizvesti 200 visokokvalitetnih i  ergonomskih zaštitnih maski.

Massivit 3D globalno je mobilizovao svoju veliku mrežu kupaca i distributera, pozvavši ih da se uključe u izradu.  Za sve korisnike koji se uključe u ovu akciju, Massivit je obezbedio besplatnu donaciju gela potrebnog za štampu.

Više informacija o Massivit 3D tehnologiji možete dobiti u kompaniji Fortuna Digital ([email protected]) koja je zastupnik ovih štampača za naš region.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content