PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Meet the Beast – Agfa predstavlja Jeti Tauro H3300 UHS LED

Agfa je početkom 3.mjeseca tržištu predstavila svoju novu perjanicu – Jeti Tauro H3300 UHS LED. Stroj cilja na vrhunsko sign&display tržište, a slogan Meet the Beast (Upoznajte zvijer) pod kojim je predstavljen dovoljno govori sam za sebe.

Pisač ispisuje na medije širine do 3,3 m u četiri ili šest boja brzinom do 600 m²/h. Poput svojeg prethodnika Jeti Tauro H3300 LED i Jeti Tauro H3300 S LED, kombinira vrhunsku kvalitetu ispisa, produktivnost i vrhunsku automatizaciju. Uz sve to, još je čvršći i do 30% brži. Kao i ostali članovi Jeti Tauro H3300 obitelji, i ovdje je riječ o pravom hibridu koji može raditi s pločama, arcima te fleksibilnim materijalima.

Napravljen za rad 24/7

Svaka komponenta novog Jeti Tauro H3300 UHS LED pisača (UHS – ultra high speed) usmjerena je prema visoko produktivnom i pouzdanom ispisu. Stroj ima male zahtjeve za naknadno održavanje i dugo vrijeme neprekidnog rada.
Zahvaljujući proširenim vakuumskim zonama i vodičima medija, pogodan je i za ispis ambalaže od valovitog kartona, što sign&display tiskarama omogućuje da prošire svoju ponudu i pokriju sve potrebe marketinške kampanje kupaca.
“Jeti Tauro već je bio sinonim za visokoproduktivni hibridni tisak s naprednom automatizacijom. No, s novim modelom još smo više podigli ljestvicu”, kaže Reinhilde Alaert, Product Manager Sign & Display u Agfi.

Održive boje s najmanjom potrošnjom

Jeti Tauro H3300 UHS LED koristi Agfa GENERGUARD Gold certificirane Anuvia UV LED boje. Karakterizira ih široka paleta i velika živost boja. Potrošnja boje najmanja je na tržištu zahvaljujući patentiranoj Agfa tehnologiji Thin Ink Layer – koja se oslanja na iznimnu jačinu pigmenata, pametne algoritme u Asanti softveru i savršeno usklađene komponente pisača. Bijela boja i temeljni premaz dolaze kao opcija.
Jeti Tauro H3300 UHS LED pokreće Agfin Asanti workflow softver koji kontrolira i automatizira cijeli postupak ispisa, od pripreme do završne obrade. Istodobno jamči postojanost boja i optimiziranu potrošnju boje.

Ključne prednosti

  • Hibridno rješenje – besprijekorni ispis i na krutim i na fleksibilnim medijima
  • Visokoučinkovit  – dizajniran za ispis 24/7 h
  • Impresivna produktivnost i višestruke mogućnosti automatizacije
  • Nagrađivana kvaliteta ispisa u četiri ili šest boja plus bijela ili osnovna boja
  • UV LED tehnologija donosi ekonomske i ekološke benefite
  • Tehnologija tankog sloja boje (Thin Ink Layer) za najmanju potrošnju tinte
  • Pametni workflow softver Asanti.
Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content