PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Meet the beast – Agfa predstavlja Jeti Tauro H3300 UHS LED

Agfa je početkom marta meseca tržištu predstavila svoju novu perjanicu – Jeti Tauro H3300 UHS LED. Štampač cilja na vrhunsko sign&display tržište, a slogan Meet the Beast (Upoznajte zver) pod kojim je predstavljen, dovoljno govori sam za sebe.

Štampač štampa na medije širine do 3,3 m u četiri ili šest boja brzinom do 600 m²/h. Poput svog prethodnika Jeti Tauro H3300 LED i Jeti Tauro H3300 S LED, kombinuje vrhunski kvalitet štampe, produktivnost i vrhunsku automatizaciju. Uz sve to, još je čvršći i do 30% brži. Kao i ostali članovi Jeti Tauro H3300 porodice, i ovde je reč o pravom hibridu koji može raditi s pločama, tabacima, kao i fleksibilnim materijalima.

Napravljen za rad 24/7

Svaka komponenta novog Jeti Tauro H3300 UHS LED štampača (UHS – ultra high speed) usmerena je ka visoko produktivnoj i pouzdanoj štampi. Štampač ima male zahteve za naknadno održavanje i dugo vreme neprekidnog rada.

Zahvaljujući proširenim vakuumskim zonama i vodičima medija, pogodan je i za štampu ambalaže od valovitog kartona, što sign&display štamparijama omogućava da prošire svoju ponudu i pokriju sve potrebe marketinške kampanje kupaca.

„Jeti Tauro već je bio sinonim za visokoproduktivnu hibridnu štampu sa naprednom automatizacijom. Ali, s novim modelom smo lestvicu podigli još više”, kaže Reinhilde Alaert, Product Manager Sign & Display u Agfi.

Održive boje sa najmanjom potrošnjom

Jeti Tauro H3300 UHS LED koristi Agfa GENERGUARD Gold sertifikovane Anuvia UV LED boje. Karakteriše ih široka paleta i velika živost boja. Potrošnja boje najmanja je na tržištu zahvaljujući patentiranoj Agfa tehnologiji Thin Ink Layer – koja se oslanja na izuzetnu jačinu pigmenata, pametne algoritme u Asanti softveru i savršeno usklađene komponente štampača. Bela boja i temeljni premaz dolaze kao opcija.

Jeti Tauro H3300 UHS LED pokreće Agfin Asanti workflow softver koji kontroliše i automatizuje celi postupak štampe, od pripreme do završne obrade. Istovremeno garantuje postojanost boja i optimizovanu potrošnju boje.

Ključne prednosti
  • Hibridno rešenje – besprekorna štampa i na čvrstim i na fleksibilnim medijima
  • Visoko efikasan – dizajniran za štampu 24/7 h
  • Impresivna produktivnost i višestruke mogućnosti automatizacije
  • Nagrađivan kvalitet štampe u četiri ili šest boja plus bela ili osnovna boja
  • UV LED tehnologija donosi ekonomske i ekološke benefite
  • Tehnologija tankog sloja boje (Thin Ink Layer) za najmanju potrošnju tinte
  • Pametni workflow softver Asanti.
Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content