PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Messe Frankfut sajmom u Shenzhenu probio led

Messe Frankfurt je održao svoje prve sajmove nakon višemjesečnog globalnog zatvaranja i to s velikim uspjehom. Od 15. do 17. srpnja, sajmovi Intertextile Shenzhen Apparel Fabrics i Yarn Expo dokazali su koliko su zapravo važni osobni susreti, naglašavajući povećanu potrebu za sastancima licem u lice u trenutnoj situaciji. Ova dva događaja poslala su vrlo jasan signal tijekom tekuće pandemije: industrije su spremne za povratak sajmova.

Na sajmu Intertextile Shenzhen Apparel Fabrics sudjelovalo je 886 izlagača dok je 125 izlagača bilo prisutno na sajmu Yarn Expo, koji se odvijao u sklopu Intertextile Shenzhen sajma. U isto vrijeme odvijali su se i sajmovi CHIC i PH Value.

Wolfgang Marzin, predsjednik i izvršni direktor tvrtke Messe Frankfurt rekao je: „Sajmovi su uvijek bili velika pomoć gospodarstvima nakon krize i drago nam je što možemo ponovo započeti s objedinjavanjem industrija – to je nešto što se u ovoj situaciji izuzetno cijeni.”

Na ovim je sajmovima više od 1.000 izlagača predstavilo svoje inovacije zainteresiranim klijentima, a zabilježeno je ukupno 42.000 posjeta. „Intertextile Shenzhen započeo je globalni nastavak naših događanja, pokazujući koliko je velika potražnja za susretima licem u lice i profesionalnim platformama. Ovo je dobar signal ne samo za tekstilnu industriju – u kojoj je Messe Frankfurt vodeći na tržištu s preko 50 sajmova širom svijeta koji pokrivaju cijeli lanac dodane vrijednosti – već i za industriju događaja u cjelini”, rekao je Detlef Braun, član Izvršnog odbora tvrtke Messe Frankfurt. Dodao je: “Pripreme za nadolazeće događaje ove godine već su u punom jeku i u Njemačkoj, uključujući Nordstil, Formnext i Hypermotion.”

Sajmovi u Shenzhenu održavani su uz strogo pridržavanje higijenskih i sigurnosnih standarda koji su uključivali ne samo distanciranje i obavezno nošenje maski, već i zahtjev da se svi posjetitelji unaprijed registriraju putem interneta.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content