PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Započeo Mimaki Virtualni Festival Tiska

Mimaki Europe, jedan od vodećih proizvođača ink jet pisača i sustava za rezanje, najavio je da će biti domaćin interaktivnog internetskog događaja pod nazivom “Mimaki Virtual Print Festival” namijenjenog kupcima, s jedinstvenom kombinacijom informacija i demonstracija proizvoda, te natjecanja i mogućnosti umrežavanja.

Događaj će sadržavati niz grupnih webinara i pojedinačnih virtualnih sastanaka, počevši 24. 03. 2020., istog datuma kada je prvotno svoja vrata trebala otvoriti FESPA 2020, a Mimaki će svaki tjedan do kraja 4. mjeseca otkrivati nove značajke i sadržaje.

Ponavljajući svoju originalnu liniju, pripremljenu za sajam FESPA 2020, Mimaki želi sudionicima pružiti virtualno iskustvo čim sličnije izvornom događaju. Da bi se to postiglo, tvrtka će ponuditi kupcima, partnerima i potencijalnim klijentima priliku da sudjeluju u demonstracijama proizvoda, virtualnim FESPA 2020 štandovima, pojedinačnim sastancima na kojima će se razgovarati o specifičnim poslovnim zahtjevima i tehnološkim pitanjima te uživo, sjednicama za razmjenu znanja s rukovoditeljima FESPA-e. Govorit će se o reklamnoj industriji, grafikama, tekstilu, direktnom tisku na zakrivljene objekte, 3D ispisu i o još mnogo toga, a Mimaki će potaknuti otvoren dijalog sa svojim kolegama iz industrije iz svih tržišnih sektora.

Najzanimljiviji sadržaji Mimaki Virtualnog Festivala Tiska:

  • Trendovi industrije s Mimakijem i FESPA-om: Mimaki i FESPA surađuju kako bi predstavili webinare o trenutnim trendovima, riješili izazove na tržištu i predstavili najnovije poslovne mogućnosti u industriji tiska
  • Demonstracije proizvoda: Kratke video demonstracije, koje prikazuju sve prednosti i mogućnosti Mimakijevih najnovijih tehnologija, redovno će se prikazivati tijekom cijelog događaja. Glavna serija videozapisa bit će svestrani Tx300P-1800 MkII, koji nudi tisak direktno na tekstil ili transfer tisak
  • Virtualni kafić i sastanci: Postojeći ili potencijalni distributeri i kupci mogu dogovoriti sastanak 1:1 tijekom događaja kako bi razgovarali s nekim od iskusnih predstavnika Mimakija i na taj način stekli temeljitiji i prilagođeni uvid u Mimaki tehnologije ili razgovarali o individualnim poslovnim potrebama
  • Razgovor uživo sa stručnjacima: Za one koji imaju jednokratna pitanja ili ne mogu prisustvovati cijelom sastanku, stručnjaci Mimakija iz svih polja poslovanja bit će na raspolaganju za razgovor preko live chat-a tijekom prvog tjedna događanja (24. – 27. 03.)

Za najnovije informacije o najavama sjednica, natjecanja i više informacija, kao i za registraciju, prisustvovanje i sudjelovanje posjetite stranicu Mimaki Virtualni Festival tiska.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content