Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Započeo Mimaki virtuelni festival štampe

Mimaki Europe, jedan od vodećih proizvođača ink jet štampača i sistema za rezanje, najavio je da će biti domaćin interaktivnog internet događaja pod nazivom „Mimaki Virtual Print Festival” namenjenog kupcima, sa jedinstvenom kombinacijom informacija i demonstracija proizvoda, kao i takmičenja i mogućnosti umrežavanja.

Događaj će obuhvatiti niz grupnih webinara i pojedinačnih virtuelnih sastanaka, sa početkom 24. 3. 2020., istog datuma kada je prvobitno svoja vrata trebalo da otvori FESPA 2020. Mimaki će svake nedelje do kraja 4. meseca otkrivati nove informacije i sadržaje.

Ponavljajući svoju originalnu liniju, pripremljenu za sajam FESPA 2020, Mimaki želi da pruži učesnicima virtuelno iskustvo što sličnije izvornom događaju. Da bi se to postiglo, kompanija će ponuditi kupcima, partnerima i potencijalnim klijentima priliku da učestvuju u demonstracijama proizvoda, virtuelnim FESPA 2020 štandovima, pojedinačnim sesijama na kojima će se razgovarati o specifičnim poslovnim zahtevima i tehnološkim pitanjima, kao i sastancima za razmenu znanja sa rukovodiocima FESPA-e uživo. Govoriće se o reklamnoj industriji, grafikama, tekstilu, direktnoj štampi na zakrivljene objekte, 3D štampi i o još mnogo čemu, a Mimaki će pokrenuti otvoren dijalog sa svojim kolegama iz industrije iz svih tržišnih sektora.

Najzanimljiviji sadržaji Mimaki Virtuelnog Festivala Štampe:

  • Trendovi industrije s Mimakijem i FESPA-om: Mimaki i FESPA sarađuju kako bi predstavili webinare o trenutnim trendovima, rešili izazove na tržištu i predstavili najnovije poslovne mogućnosti u industriji štampe
  • Demonstracije proizvoda: Kratke video demonstracije koje prikazuju sve prednosti i mogućnosti najnovijih Mimaki tehnologija, prikazivaće se redovno tokom celog događaja.  Glavna serija video zapisa biće svestrani Tx300P-1800 MkII koji nudi štampu direktno na tekstil ili transfer štampu
  • Virtuelni kafić i sastanci: Postojeći ili potencijalni distributeri i kupci mogu dogovoriti sastanak 1:1 tokom događaja kako bi razgovarali s nekim od iskusnih predstavnika kompanije Mimaki i na taj način stekli detaljniji uvid u Mimaki tehnologije ili razgovarali o individualnim poslovnim potrebama
  • Razgovor uživo sa stručnjacima: Za one koji imaju jednokratna pitanja ili ne mogu prisustvovati celom sastanku, stručnjaci kompanije Mimaki iz svih oblasti poslovanja biće na raspolaganju za razgovor preko live chat-a tokom prve nedelje događanja (24. – 27. 03.)

Za najnovije informacije o najavama sastanaka, takmičenja, kao i za više informacija o registraciji, prisustvu i učešću, posetite stranicu Mimaki Virtuelni Festival štampe.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content