Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Mimaki DTF TxF150-75 precizna i stabilna DTF tehnologija

Prošle godine na sajmu Fespa, europska publika imala je priliku premijerno vidjeti Mimaki DTF printer TxF150-75. Printer je idealan za kreiranje vrhunskih, prilagođenih promotivnih tekstilnih aplikacija, od pamuka do sportske opreme. S obzirom na popularnost DTF tiska posljednjih godina, ne čudi što je privukao pažnju i na štandu tvrtke Sitotehnika na nedavno završenom sajmu Print21 u Novom Sadu.

Kako nam je u rekao gosp. Siniša Todorović, iz tvrtke Sitotehnika, TxF150-75 odgovara na potrebe tržišta za pouzdanom, kvalitetnom i stabilnom DTF tehnologijom. Ugrađen sistem za cirkulaciju boje sprječava uobičajene probleme s DTF-om, kao što su loše izbacivanje boje i začepljenje bijele boje. Jedinica za provjeru mlaznica i sistem za automatski oporavak mlaznica osiguravaju da se procesi provode efikasno uz minimalnu potrebnu intervenciju. DTF također dolazi sa shaker-om i poznatim Mimaki RasterLink7 RIP softverom. Korisnicima omogućava potpuni nadzor i mogućnost pojednostavljenja procesa, od dizajna do finalnog proizvoda.

S obzirom na trendove na tržištu kada je u pitanju tisak i ukrašavanje tekstila te zbog prednosti koje DTF donosi u odnosu na druge tehnologije, vjerujemo da će ovo rješenje brzo pronaći put i do kupaca u našoj regiji. No, iz Sitotehnike već najavljuju dolazak novog modela Mimaki DTF s dvije glave, što će, između ostalog značajno pridonijeti brizni.

Kratki intervju s gosp. Todorovićem pogledajte na Print Magazin YouTube kanalu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content