PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Mimaki DTF TxF150-75 precizna i stabilna DTF tehnologija

Prošle godine na sajmu Fespa evropska publika je po prvi put imala priliku da vidi Mimaki DTF štampač TxF150-75. Štampač je idealan za kreiranje visokokvalitetnih, prilagođenih promotivnih tekstilnih aplikacija, od pamuka do sportske opreme. S obzirom na popularnost DTF štampe poslednjih godina, ne čudi što je privukla pažnju i na štandu Sitotehnike na nedavno završenom sajmu Print21 u Novom Sadu.

Kako nam je rekao g. Siniša Todorović, iz kompanije Sitotehnika, TxF150-75 odgovara potrebama tržišta za pouzdanom, kvalitetnom i stabilnom DTF tehnologijom. Ugrađeni sistem za cirkulaciju boja sprečava uobičajene probleme sa DTF-om kao što su loše izbacivanje boje i začepljenje bele boje. Jedinica za proveru mlaznica i automatski sistem za vraćanje mlaznica obezbeđuju da se procesi izvode efikasno uz minimalnu potrebnu intervenciju. DTF takođe dolazi sa šejkerom i poznatim Mimaki RasterLink7 RIP softverom. Korisnicima omogućava potpunu kontrolu i mogućnost pojednostavljenja procesa, od dizajna do finalnog proizvoda.

S obzirom na trendove na tržištu kada je u pitanju štampa i dekoracija tekstila i zbog prednosti koje DTF donosi u odnosu na druge tehnologije, verujemo da će ovo rešenje brzo pronaći put do kupaca u našem regionu. Ipak, iz Sitotehnike već najavljuju dolazak novog Mimaki DTF modela sa dve glave, koji će između ostalog značajno doprineti brzini.

Kratak intervju sa gdin Todorovićem pogledajte na Print Magazin YouTube kanalu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content