PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Mimaki lansira novu “Seriju 100” s dva ink jet roll-to-roll pisača

Mimaki Europe najavio je izlazak nove “Serije 100” s dva entry level ink jet roll-to-roll pisača – UJV100-160 (UV LED model) i JV100 -160 (model na bazi solventa). Dva ink jet pisača imaju za cilj pružiti visoku kvalitetu ispisa uz visoku produktivnost, a sve uz minimalne troškove za korisnika. UJV100-160 trebao bi u Europi komercijalno biti dostupan u prosincu 2020, dok bi JV100-160 trebao stići u siječnju 2021.

JV100-160 koristi nedavno razvijenu, brzo sušeću eko solventnu boju AS5 koja smanjuje zrnatost i omogućuje fine detalje čak i prilikom ispisa slika s velikom zasićenošću boje. Uz to, ova nova boja s ekološkim otapalima ima vrhunsku otpornost na ogrebotine i trajnost na otvorenom, što tiskarima omogućuje stvaranje mnoštva aplikacija, bilo  za unutarnju ili vanjsku upotrebu.

Mimakijev UJV100-160 koristi jeftiniju UV boju LUS-190 koja se suši odmah nakon izlaganja UV svjetlu, što omogućuje bržu izmjenu poslova. Boja LUS-190 može se koristiti kod ispisa ne samo na PVC, nego i na nepremazne podloge poput PET folije, papira, itd.

U skladu sa sloganom “Expert Printing Made Easy”, serija je također potpuno opremljena značajkama koje će operaterima olakšati korištenje. Oba pisača u “Seriji 100” koriste novu Mimakijevu DAS (Dot Adjustment System) karakteristiku, razvijenu kao podrška pojednostavljenom, učinkovitom postupku ispisa.

Uz to, glavne Mimakijeve tehnologije poput NCU (Nozzle Check Unit), NRS (Nozzle Recovery System) i MAPS4 (Mimaki Advanced Pass System4) bit će dostupne kao standardne karakteristike. Štoviše, Mimaki je u seriju uključio svoj novi RIP softver “RasterLink7”, koji uključuje Harlequin RIP® kao osnovnog pokretača.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content