PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Mimaki nastavlja poticati kupce virtualnim eventima: na redu je 3D tisak

Mimaki Europe, renomirani proizvođač ink jet pisača i sustava za rezanje, najavljuje najnoviju u nizu inicijativa osmišljenih za podršku, nadahnuće i interakciju sa svojim kupcima tijekom trajanja pandemije koronavirusa: duo kreativnih virtualnih događaja vezanih uz 3D tisak, koji će trajati tijekom studenog i do prosinca.

Pokrećući liniju događaja, Mimaki će svoja najnovija rješenja iz segmenta 3D tiska predstaviti na virtualnom sajmu Formnext Connect, od 10. do 12. studenoga. Mimaki će tijekom ostatka mjeseca biti domaćin vlastitog impresivnog “Mimaki 3D Experience” kako bi svoju online ponudu obogatio ciljanim informacijma i ključnim prilikama za povezivanje i učenje. Uživo od 10. studenog do 16. prosinca, Mimaki 3D Experience stvorit će jedinstveni virtualni prostor za dionike iz cijele industrije.

Događaji u studenom prate niz sličnih Mimakijevih događanja organiziranih tijekom ove godine, uključujući Virtual Print Festival u ožujku i travnju te Mimaki Live Series ovog ljeta.

Među robusnom linijom industrijskih proizvoda, Mimakijevi 3DUJ-553 i 3DGD-1800 3D pisači napravljenu su kako bi privukli pozornost na sajmu Formnext Connect s Mimakijevim pronicljivim tržišnim podacima i pogledom na neke od impresivnih, kreativnih stvarnih aplikacija. Mimakijevi stručnjaci također će dati svoju viziju budućnosti 3D tržišta i, između ostalih uzbudljivih najava, podijeliti uvid u ono što kupci mogu očekivati ​​od Mimaki 3D Experience-a koji slijedi nakon sajma.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content