Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Mimaki nastavlja da podstiče kupce virtuelnim event-ima: na redu je 3D štampa

Mimaki Europe, renomirani proizvođač ink jet štampača i sistema za rezanje, najavljuje najnoviju u nizu inicijativa osmišljenih za podršku, nadahnuće i interakciju sa svojim kupcima tokom trajanja pandemije korona virusa: duo kreativnih virtuelnih događaja vezanih za 3D štampu, koji će trajati tokom novembra i do decembra.

Pokrećući liniju događaja, Mimaki će svoja najnovija rešenja iz segmenta 3D štampe predstaviti na virtuelnom sajmu Formnext Connect, od 10. do 12. novembra. Mimaki će tokom ostatka meseca biti domaćin sopstvenog impresivnog “Mimaki 3D Experience” kako bi svoju online ponudu obogatio ciljanim informacijama i ključnim prilikama za povezivanje i učenje. Uživo od 10. novembra do 16. decembra, Mimaki 3D Experience će stvoriti jedinstveni virtuelni prostor za učesnike iz cele industrije.

Događaji u novembru prate niz sličnih Mimakijevih događanja organizovanih tokom ove godine, uključujući Virtual Print Festival u martu i aprilu, kao i Mimaki Live Series ovog leta.

Među robusnom linijom industrijskih proizvoda, Mimakijevi 3DUJ-553 i 3DGD-1800 3D štampači su napravljeni da privuku pažnju na sajmu Formnext Connect s Mimakijevim pronicljivim tržišnim podacima i pogledom na neke od impresivnih, kreativnih stvarnih aplikacija. Mimakijevi stručnjaci takođe će dati svoju viziju budućnosti 3D tržišta i, između ostalih uzbudljivih najava, podeliti uvid u ono što kupci mogu da očekuju ​​od Mimaki 3D Experience-a koji sledi nakon sajma.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content