Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Mimaki – nova suradnja s tvrtkom OKI

Mimaki Engineering Co., Ltd. i OKI Data Corporation, tvrtka OKI Grupe, sklopili su ekskluzivni međunarodni ugovor o distribuciji ink jet pisača širokog formata OKI Data. Prema uvjetima ovog sporazuma, dvije će tvrtke proširiti svoj prodajni savez u Japanu, kako bi obuhvatile inozemnu prodaju.

Prema ovom sporazumu, Mimaki Engineering će od 1. 04. 2020. godine prodavati OKI Data ink jet pisače širokog formata, boju te ostale potrepštine i dijelove putem svoje međunarodne prodajne mreže.

Proizvodi na koje se odnosi ovaj međunarodni savez uključuju dva OKI Data ink jet pisača širokog formata koji omogućuju ispis velike brzine i pokrivnosti –  ColorPainter H3-104s i ColorPainter M-64 – kao i boju i ostale potrepštine za ove modele, ali i za ostale OKI Data ink jet pisače širokog formata koje su prethodno prodavali u tvrtki OKI Data. Mimaki Engineering će početi prodaju i održavanje tih proizvoda od 1. 04. ove godine.

Tvrtka OKI Data zaključila je ovaj ugovor na temelju svog uvažavanja tehnoloških mogućnosti Mimaki Engineeringa te performansi prodaje i održavanja u širokom formatu ink jet pisača. Uvjereni su kako će ovim savezništvom pouzdano služiti postojećim i budućim kupcima uz predlaganje novih rješenja i izazova.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content