PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Mimaki – nova saradnja sa kompanijom OKI

Mimaki Engineering Co., Ltd. i OKI Data Corporation, kompanija OKI Grupe, sklopili su ekskluzivni međunarodni ugovor o distribuciji ink jet štampača širokog formata – OKI Data. Prema uslovima ovog sporazuma, dve kompanije će proširiti svoj prodajni savez u Japanu, kako bi obuhvatile prodaju u inostranstvu.

Prema ovom sporazumu, Mimaki Engineering će od 1.4.2020. godine prodavati OKI Data ink jet štampače širokog formata, boju i ostale potrošne materijale i delove putem svoje međunarodne prodajne mreže.

Proizvodi na koje se odnosi ovaj međunarodni savez uključuju dva OKI Data ink jet štampača širokog formata koji omogućuju veliku brzinu štampe i pokrivnost –  ColorPainter H3-104s i ColorPainter M-64 – kao i boju i ostale potrošne materijale za ove modele, ali i za ostale OKI Data ink jet štampače širokog formata koje su prethodno prodavali u kompaniji OKI Data. Mimaki Engineering će započeti prodaju i održavanje tih proizvoda od 1.4. ove godine. Kompanija OKI Data zaključila je ovaj ugovor na osnovu svog uvažavanja tehnoloških mogućnosti Mimaki Engineering-a, kao i performansi prodaje i održavanja u širokom formatu ink jet štampača. Uvereni su da će ovim savezništvom verno služiti postojećim i budućim kupcima, uz predlaganje novih rešenja i izazova.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content