PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Mimaki predstavio kompaktni entry level 3D pisač

Mimaki je pojačao svoju liniju 3D pisača nedavnim lansiranjem entry level modela 3D UJ-2207. Riječ je o UV ink jet 3D pisaču u boji koji modelira više od 10 milijuna boja.

Prvi Mimaki 3D pisač koji je na tržište 3D ispisa donio više od 10 milijuna boja bio je industrijski model 3DUJ-553, a Mimaki sada kombinira isti impresivan raspon boja i kvalitetu izrade u ovom kompaktnom, pristupačnom rješenju. Ovim rješenjem Mimaki želi proširiti doseg i pristup svojoj tehnologiji 3D ispisa na potpuno novi segment kupaca.

Inovativno rješenje za 3D ispis predstavlja veliki korak naprijed za detaljnu i naknadnu doradu, s jedinstvenom kombinacijom mogućnosti boja i pratećih materijala topivih u vodi koji omogućuju ispis superfinih detalja živih boja. S dodatnim karakteristikama kao što je Mimakijeva zaštićena prozirna smola, koja se može koristiti sama ili se miješati s bojama za postizanje različitih razina prozirnosti, novi 3DUJ-2207 3D predstavlja robusno, napredno rješenje za 3D ispis s pristupačnom cijenom.

3DUJ-220 funkcionalnog je kompaktnog dizajna s prostorom za izradu dimenzija 203 x 203 x 76 mm, što ga, između ostalog čini idealnim za uredsko okruženje.

3DUJ-2207 komercijalno bi trebao biti dostupan širom svijeta od siječnja 2021. godine.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content