Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Mimaki predstavio kompaktni entry level 3D pisač

Mimaki je pojačao svoju liniju 3D pisača nedavnim lansiranjem entry level modela 3D UJ-2207. Riječ je o UV ink jet 3D pisaču u boji koji modelira više od 10 milijuna boja.

Prvi Mimaki 3D pisač koji je na tržište 3D ispisa donio više od 10 milijuna boja bio je industrijski model 3DUJ-553, a Mimaki sada kombinira isti impresivan raspon boja i kvalitetu izrade u ovom kompaktnom, pristupačnom rješenju. Ovim rješenjem Mimaki želi proširiti doseg i pristup svojoj tehnologiji 3D ispisa na potpuno novi segment kupaca.

Inovativno rješenje za 3D ispis predstavlja veliki korak naprijed za detaljnu i naknadnu doradu, s jedinstvenom kombinacijom mogućnosti boja i pratećih materijala topivih u vodi koji omogućuju ispis superfinih detalja živih boja. S dodatnim karakteristikama kao što je Mimakijeva zaštićena prozirna smola, koja se može koristiti sama ili se miješati s bojama za postizanje različitih razina prozirnosti, novi 3DUJ-2207 3D predstavlja robusno, napredno rješenje za 3D ispis s pristupačnom cijenom.

3DUJ-220 funkcionalnog je kompaktnog dizajna s prostorom za izradu dimenzija 203 x 203 x 76 mm, što ga, između ostalog čini idealnim za uredsko okruženje.

3DUJ-2207 komercijalno bi trebao biti dostupan širom svijeta od siječnja 2021. godine.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content