Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Mimaki predstavio kompaktni entry level 3D štampač

Mimaki je pojačao svoju liniju 3D štampača nedavnim lansiranjem entry level modela 3D UJ-2207. Reč je o UV ink jet 3D štampaču u boji koji modelira više od 10 miliona boja.

Prvi Mimaki 3D štampač koji je na tržište 3D štampe doneo više od 10 miliona boja bio je industrijski model 3DUJ-553, a Mimaki sada kombinuje isti impresivan raspon boja i kvalitet izrade u ovom kompaktnom, pristupačnom rešenju. Ovim rešenjem Mimaki želi da proširi domet i pristup svojoj tehnologiji 3D štampe na potpuno novi segment kupaca.

Inovativno rešenje za 3D štampu predstavlja veliki korak napred za detaljnu i naknadnu doradu, sa jedinstvenom kombinacijom mogućnosti boja i pratećih materijala rastvorljivih u vodi koji omogućuju štampu superfinih detalja živih boja. Sa dodatnim karakteristikama kao što je Mimakijeva zaštićena prozirna smola, koja može da se koristi sama ili da se meša sa bojama za postizanje različitih nivoa transparentnosti, novi 3DUJ-2207 3D predstavlja robusno, napredno rešenje za 3D štampu sa pristupačnom cenom.

3DUJ-220 je funkcionalnog kompaktnog dizajna sa prostorom za izradu dimenzija 203 x 203 x 76 mm, što ga, između ostalog čini idealnim za kancelarijsko okruženje.

3DUJ-2207 komercijalno bi trebalo da bude dostupan širom sveta od januara 2021. godine.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content