PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Mimaki širi svoj portfelj 3D pisača nudeći 2D i 3D ispisna rješenja za sign segment

Novi 3D pisač Mimaki 3DGD-1800 može se pohvaliti revolucionarnim brzinama proizvodnje i transformirati proizvodnju velikih dimenzija, otvarajući širok spektar novih mogućih primjena u industriji, od sign segmenta do proizvodnje.

Mimaki Europe, jedan od vodećih proizvođača ink jet pisača i sustava za rezanje, najavio je lansiranje novog Mimaki 3DGD-1800 3D pisača, koji ima jako široke mogućnosti, a do tri puta je  brži od konvencionalnih 3D pisača. Mimaki 3DGD-1800 3D pisač povezuje stručnost tvrtke za 2D ispis i inovacije 3D tehnologije, pružajući kupcima isplativo cjelovito rješenje za 3D aplikacije i znakove.

Sposoban za proizvodnju predmeta visine do 1,8 metara u samo sedam sati, sa svojim dizajnom temeljenim na montaži koji omogućava stvaranje još većih dizajna – inovativni 3D ispisni sustav ima mnoštvo pametnih karakteristika koje štede vrijeme i troškove, uključujući dvostruku konfiguraciju glave kako bi se omogućio istodobni izlaz dviju struktura. Mimaki 3DGD-1800 također olakšava proizvodnju šupljih konstrukcija bez potpora, što dodatno pojednostavljuje proizvodnju omogućavajući veću prenosivost i moguće dodavanje unutarnjih osvjetljenja. Tehnologija će otvoriti raznovrstan spektar potencijalnih aplikacija, od signagea do kreativne umjetnosti do dizajna interijera. Kupci mogu koristiti opsežni portfelj Mimaki 2D rješenja za ekonomično ukrašavanje ovih aplikacija, otvarajući vrata za niz novih proizvoda koji kombiniraju kreativnost i inovativnost s Mimakijevim živopisnim I visokokvalitetnim rezultatima.

“Dio onoga što čini naš pristup u Mimakiju jedinstvenim je naša posvećenost davanju cjelovitih rješenja, osigurali smo da čak i izvan faze 3D ispisa, naši Mimaki ink jet pisači mogu biti korišteni za dodavanje boja i uređenje gotovih 3D proizvoda. Možemo izraditi još impresivnije i svestranije predmete.”, komentira gosp. Bert Benckhuysen, Senior Product Manager za Mimaki Europe.

„Svojom jedinstvenom vizijom, bogatim iskustvom iz čitave industrije tiska i nepokolebljivim opredjeljenjem za inovacije, namjeravamo voditi grafičku industriju uz grafike u dvodimenzionalnom i trodimenzionalnm signageu – a uvođenje novog Mimaki 3DGD-1800  fantastičan je korak naprijed u postizanju ovog cilja. “

Tržišno dostupan od 01. 04. 2020. godine, novi Mimaki 3DGD-1800 stvoren je da pruži revoluciju u načinu stvaranja objekata velike veličine, omogućujući prelazak sa skupih i dugotrajnih konvencionalnih metoda rukovanja, na jednostavniju proizvodnju pomoću 3D podataka.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content