Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Mimaki širi svoj portfolio 3D štampača nudeći rešenja za 2D i 3D štampu za signage segment

Novi 3D štampač Mimaki 3DGD-1800 može se pohvaliti revolucionarnim brzinama proizvodnje i transformisati proizvodnju velikih dimenzija, otvarajući širok spektar novih mogućih primena u industriji, od signage segmenta do proizvodnje.

Mimaki Europe, jedan od vodećih proizvođača ink jet štampača i sistema za rezanje, najavio je lansiranje novog Mimaki 3DGD-1800 3D – štampača velikih performansi, koji je do tri puta brži od konvencionalnih 3D štampača. Mimaki 3DGD-1800 3D štampač povezuje stručnost kompanije za 2D štampu i inovacije 3D tehnologije, pružajući kupcima isplativo celovito rešenje za 3D aplikacije i znakove.

Sposoban za proizvodnju predmeta visine do 1,8 metara za samo sedam sati, sa svojim dizajnom zasnovanim na montaži koji omogućava stvaranje još većih dizajna – inovativni 3D sistem za štampu ima mnoštvo pametnih karakteristika koje štede vreme i troškove, uključujući dvostruku konfiguraciju glave kako bi se omogućilo istovremeno dobijanje dve strukture. Mimaki 3DGD-1800 takođe olakšava proizvodnju šupljih konstrukcija bez podrške, što dodatno pojednostavljuje proizvodnju, omogućavajući veću prenosivost i moguće dodavanje unutrašnjeg osvetljenja. Tehnologija će otvoriti raznovrstan spektar potencijalnih aplikacija, od signage-a do kreativne umetnosti i dizajna enterijera. Kupci mogu koristiti opsežni portfolio Mimaki 2D rešenja za ekonomično ukrašavanje ovih aplikacija, otvarajući vrata nizu novih proizvoda koji kombinuju kreativnost i inovativnost sa Mimakijevim živopisnim I visokokvalitetnim rezultatima.

„Deo onoga što naš pristup ovde u Mimakiju čini jedinstvenim je naša posvećenost davanju celovitih rešenja. Obezbedili smo da čak i izvan okvira 3D štampe, naši Mimaki ink jet štampači mogu da se koriste za dodavanje boja i uređenje gotovih 3D proizvoda. Možemo napraviti još impresivnije i svestranije predmete”, prokomentarisao je g. Bert Benckhuysen, Senior Product Manager za Mimaki Europe.

„Svojom jedinstvenom vizijom, bogatim iskustvom iz celokupne industrije štampe i nepokolebljivim opredeljenjem za inovacije, nameravamo da vodimo grafičku industriju uz grafike u dvodimenzionalnom i trodimenzionalnm signageu, a uvođenje novog Mimaki 3DGD-1800 fantastičan je korak ka postizanju ovog cilja.“ Dostupan na tržištu od 01. 04. 2020. godine, novi Mimaki 3DGD-1800 stvoren je da pruži revoluciju u načinu stvaranja objekata velikog formata, omogućujući prelazak sa skupih i dugotrajnih konvencionalnih metoda rukovanja, na jednostavniju proizvodnju pomoću 3D podataka.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content