PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Mimaki TS100-1600 i Mimaki Tiger-1800B MkIII – napredna rješenja za tisak

Mimaki Europe, renomirani proizvođač inkj et pisača i sustava za rezanje, dodaje dva nova tekstilna pisača visokih performansi u svoj portfelj – Mimaki TS100-1600 i Mimaki Tiger-1800B MkIII pisač.

TS100-1600 Mimakijev je najnoviji dodatak u portfelju “100 serije”. Ovaj pristupačni visokokvalitetni sustav idealan je za tiskare koje prvi puta investiraju u rješenje za digitalni sublimacijski tisak ili proširuju svoj proizvodni kapacitet.

„Industrija tiska na tekstil bilježi sve više zahtjeva za raznolikošću proizvoda, manjim zalihama i kraćim rokovima isporuke. Kada se tome dodaju gospodarski izazovi 2020. godine, prepoznali smo da je tržištu potreban digitalni pisač za tekstil koji kombinira visoku kvalitetu proizvoda na zahtjev s malim početnim ulaganjima i isplativom proizvodnjom. Uvidjevši uspjeh naših pisača serije 100 u drugim sektorima, znali smo da će uvođenje pisača za tekstil u ovaj asortiman pružiti našim kupcima priliku da prošire svoje poslovanje i potraže nove mogućnosti prihoda, čak i usred ovih izazovnih vremena”, rekao je Bert Benckhuysen, viši menadžer za Mimaki Europe.

Dostupan u EMEA regiji od travnja 2021. godine, TS100-1600 ima širinu ispisa od 1.600 mm i brzinu od 70 m2/h u najbržem načinu rada. Uz to, korištenje boje od 1 litre pomaže smanjiti troškove rada i omogućuje stabilan, neprekidan rad zbog smanjene potrebe za zamjenom boje. Pisač je također opremljen raznim Mimaki karakteristikama, uključujući NCU (Nozzle Check Unit), NRS (Nozzle Recovery System), and the DAS (Dot Adjustment System) koja automatizira korekciju položaja točkica i korekciju količine dodavanja.

Krenite prije konkurencije s novim i poboljšanim Tiger-1800B MkIII pisačem

Drugi predstavljeni pisač je Tiger-1800B MkIII – najnoviji model velike brzine iz serije industrijskih tekstilnih pisača. Dostupan kao visokokvalitetno rješenje za ispis izravno na tekstil (reaktivna ili izravna sublimacija) ili sublimacijskim prijenosom, novi Tiger-1800B MkIII razvijen je s pouzdanošću i preciznošću ispisa te sadrži nove softverske mogućnosti koje pomažu u povećanju produktivnosti i smanjenju zastoja.

“Tekstilna je industrija brza, vrlo kreativna i ostavlja malo prostora za pogreške”, nastavio je Benckhuysen. „Pisači na ovom tržištu zahtijevaju robustan sustav koji će pružiti brzinu, kvalitetu i inovacije potrebne za korak s ovom uzbudljivom industrijom. Nove mogućnosti pisača Tiger-1800B MkIII nadovezuju se na one koji se nalaze u uspješnim prethodnim modelima kako bi se udovoljilo tim zahtjevima. “

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content