PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Mimaki TS100-1600 i Mimaki Tiger-1800B MKIII – napredna rešenja za štampu

Mimaki Europe, renomirani proizvođač ink jet štampača i sistema za rezanje, dodaje u svoj portfolio dva nova tekstilna štampača visokih performansi – Mimaki TS100-1600 i Mimaki Tiger-1800B MkIII štampač.

Mimakijev TS100-1600 je najnoviji dodatak u portfoliju “100 serije”. Ovaj pristupačni visokokvalitetni sistem idealan je za štamparije koje prvi put investiraju u rešenje za digitalnu sublimacijsku štampu ili proširuju svoj proizvodni kapacitet.

„Industrija štampe na tekstil beleži sve više zahteva za raznolikošću proizvoda, manjim zalihama i kraćim rokovima isporuke. Kada se tome dodaju privredni izazovi 2020. godine, prepoznali smo da je tržištu potreban digitalni štampač za tekstil koji kombinuje visoki kvalitet proizvoda na zahtev sa malim početnim ulaganjima i isplativom proizvodnjom. Uvidevši uspeh naših štampača serije 100 u drugim sektorima, znali smo da će uvođenje štampača za tekstil u ovaj asortiman pružiti našim kupcima priliku da prošire svoje poslovanje i potraže nove mogućnosti prihoda, čak i usred ovih izazovnih vremena”, rekao je Bert Benckhuysen, viši menadžer za Mimaki Europe.

Dostupan u EMEA regionu od aprila 2021. godine, TS100-1600 ima širinu štampe od 1.600 mm i brzinu od 70 m2/h u najbržem načinu rada. Uz to, korišćenje boje od 1 litre pomaže da se smanje troškovi rada i omogućava stabilan, neprekidan rad zbog smanjene potrebe za zamenom boje. Štampač je takođe opremljen raznim Mimaki karakteristikama, uključujući NCU (Nozzle Check Unit), NRS (Nozzle Recovery System), and the DAS (Dot Adjustment System) koja automatizuje korekciju položaja tačkica i korekciju količine dodavanja.

Krenite pre konkurencije sa novim i poboljšanim Tiger-1800B MkIII štampačem

Drugi predstavljeni štampač je Tiger-1800B MkIII – najnoviji model velike brzine iz serije industrijskih tekstilnih štampača. Dostupan kao visokokvalitetno rešenje za štampu direktno na tekstil (reaktivna ili direktna sublimacija) ili sublimacijskim prenosom, novi Tiger-1800B MkIII je razvijen sa pouzdanošću i preciznošću štampe i sadrži nove softverske mogućnosti koje pomažu u povećanju produktivnosti i smanjenju zastoja.

„Tekstilna industrija je brza, vrlo kreativna i ostavlja malo prostora za greške”, nastavio je Benckhuysen. „Štampači na ovom tržištu zahtevaju robusan sistem koji će pružiti brzinu, kvalitet i inovacije potrebne kako bi se išlo u korak sa ovom uzbudljivom industrijom. Nove mogućnosti štampača Tiger-1800B MkIII nadovezuju se na one koje se nalaze u uspešnim prethodnim modelima kako bi se udovoljilo tim zahtevima.“

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content