Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Multifunkcijski uređaji koji štede vrijeme i energiju te povećavaju produktivnost

Maksimalna učinkovitost, uz što manje troškove i bez utjecaja na profitabilnost, samo su neki od imperativa suvremenog poslovanja. Za to postići potrebni su automatizirani i učinkoviti sustavi i tehnologije. Nerijetko za postizanje tih ciljeva tvrtke trebaju preispitati svoje poslovne modele, razviti nove strategije i pronaći načine kako se nositi sa svim tim izazovima.  Rješenja su razna. Mogu uključivati ​​redukciju troškova, restrukturiranje radne snage, promjenu cijena proizvoda ili usluga, ali i uvođenje novih tehnologija, digitalizaciju i automatizaciju radnih procesa.

AccurioPrint 850i/950i multifunkcionalno rješenje za svako okruženje

Za učinkovitije i efikasnije poslovanje Konica Minolta nudi rješenja u različitim segmentima.
Kada je u pitanju tisak, tu su suvremeni multifunkcijski uređaji (MFP). Zahvaljujući modernoj tehnologiji proizvodnje i energetski efikasnom dizajnu, uz to što povećavaju produktivnost, odlikuje ih poboljšana ekološka učinkovitost i niska potrošnja energije. 

Najnovija rješenja u tom segmentu su AccurioPrint 850i i 950i, multifunkcijski uređaji za crno-bijeli ispis.

AccurioPrint 850i/950i donose povećanje učinkovitosti u uredskom segmentu poslovanja, korporativnom sektoru te komercijalnim okruženjima ispisa.
Jednostavni su za rukovanje s visokim performansama i brojnim mogućnostima završne obrade. Također, pružaju potpunu integraciju s cloud uslugama i tijekovima rada.

Konica_Minolta_noseca

Ispisuju do 85, odnosno 95 stranica u minuti (do 48 A3 ppm), podržavaju veliki izbor medija (do 300 g/m2) i nude izvanrednu stabilnost ispisa zahvaljujući višestrukim poboljšanjima osnovne funkcionalnosti.
Prikladni su za nisko produkcijski ispis i velike uredske prostore, uključujući sektor obrazovanja te vladine ustanove i sektore koji pokrivaju profesionalne usluge. Uklopit će se i u središnje reprografske odjele, kopiraone i komercijalne tiskare.

Ukoliko su vas zaintrigirala ova rješenja, Konica Minolta na raspolaganju je za sve upite na [email protected].

No, to nije sve. S ciljem da tvrtkama pomogne što lakše prevladati trenutno izazovno okruženje, Konica Minolta razvila je cijeli program za uštedu troškova.

Također, ukoliko više volite razgovor uživo, posjetite ih ovaj tjedan na sajmu Print21 & PromoDays u Ljubljani (20. i 21. 4.) i saznajte koja su to rješenja koja bi najbolje odgovarala vašem poslovanju!
Registrirajte se za besplatnu ulaznicu!

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content