Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Multifunkcionalna rješenja za digitalni tisak po mjeri svake tiskare

Otkako su se prije otprilike 30-ak godina na tržištu pojavila rješenja za digitalni tisak, njihova popularnost iz godine u godinu sve je veća. Mogućnosti i inovacije koje ovi strojevi donose ne prestaju oduševljavati.
Vođena vizijom da inovacije pokreću svijet, Konica Minolta danas je dobro poznato i etablirano ime upravo u svijetu rješenja za digitalni i profesionalni tisak. Iza njih je tradicija duga 150 godina i cijeli niz inovacija s kojima pokreću i mijenjaju industriju digitalnog tiska.

Svoja inovativna rješenja redovito predstavljaju na sajmu Print21 diljem regije. Dosad nisu propustili niti jedno izdanje ovog sajma. S Konica Minolta stručnim timom družit ćete se i na sajmu Print21 u Sarajevu.
Sajam Print21 prepoznaju kao izvanrednu priliku za promociju, obnovu poznanstava i suradnje te upoznavanje klijenata sa svojim portfeljem i novitetima. Sve s naglaskom na digitalnu transformaciju. 

Od tiska do jednostavne dorade

Što se strojnog parka tiče, iz bogatog portfelja na svom će štandu predstaviti dva zanimljiva stroja plus jedno atraktivno, prateće, sve važnije rješenje.

Očekuju vas:

  • AccurioPrint 850i

Novitet i premijera na bosanskohercegovačkom tržištu.

Tonerski multifunkcionalni monokromatski modularni printer dizajniran kako bi pružio jednostavnu operativnost i visokokvalitetne performanse malim tiskarama, uredskim okruženjima, institucijama – od tiska do jednostavne dorade (klamanje, bušenje, izrada brošura, Z-savijanje i C-savijanje)

  • AccurioPrint C4065

Kompaktni uređaj koji radi sve. Svestrani, profesionalni printer namijenjen manjim nakladama komercijalnih tiskara, uredskim okruženjima i korporativnim reprografskim odjelima. Nudi mogućnost ispisa na široki raspon medija, a opremljen je opcijama dorade za izradu knjižica i klamanje.

  • Mobotix

Inteligentna rješenja za videonadzor koji postaje sve veća potreba i u grafičkoj industriji

Svi strojevi bit će u funkciji cijelo vrijeme, a stručni tim Konica Minolte na raspolaganju za sve konzultacije i probne otiske.
Za posjetitelje spremaju i neka iznenađenja!
Stoga ih posjetite i u suradnji s njima osmislite nova poslovna rješenja koja će otvoriti neke nove prilike i pomoći vam krenuti u smjeru digitalne transformacije.

Svoju ulaznicu za sajam Print21 u Sarajevu osigurajte već danas. 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content