PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Mutoh ValueJet 1638UR Mark II i ValueJet 1638UH Mark II.

Mutoh Europe na tržište je lansirao svoju Mark II seriju. Čine je dva nova UV LED pisača širine 162-cm sa šest boja (CMYK + bijela + lak) . Riječ je o roll-to-roll i hibridnom pisaču ValueJet 1638UR Mark II i ValueJet 1638UH Mark II.

Oba pisača imaju dvije piezo drop-on-demand ispisne glave i dvije UV LED lampe s dugim vijekom trajanja.
ValueJet 1638UR Mark II (VJ-1638UR2) je roll-to-roll pisač. ValueJet 1638UH Mark II (VJ-1638UH2) je hibridni pisač koji koristi i krute materijale i one iz role. Oba pisača standardno dolaze s Mutohovim novim i originalnim VerteLith RIP softverom.

VJ-1638UR2 ispisuje na materijale iz role, širine 162cm i može biti opremljen sustavom za prihvat od 30, 40 i 100 kg. Hibridni model VJ-1638UH2 ispisuje na krute medije s  maksimalnom debljinom od 15 mm i maksimalnom težinom od 15 kg. Kompatibilnost valjaka je ista.

Mutoh Mark II serija UV LED pisača ima razlučivost do 1440 x 1440 dpi-a, a otisnuti proizvodi odmah su suhi i spremni za korištenje. Pisači su idealni za proizvodnju visokokvalitetne grafike: in-store promotivnih materijala i dekorativnih grafika, POP materijala, podnih i prozorskih grafika, naljepnica, uzoraka ambalaže, itd.

ValueJet 1638UR Mark II i 1638UH Mark II mogu se postaviti u 3 različite konfiguracije: dva puta CMYK, CMYK + lak ili CMYK + bijela + lak. Pogodni su za ispis na širok raspon materijala, uključujući medije osjetljive na toplinu. Ispis na tamnim / ne bijelim ili prozirnim podlogama također je moguć zahvaljujući upotrebi bijele boje. Dorada je također moguća zahvaljujući namjenskim lak bojama.

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content