PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Mutoh ValueJet 1638UR Mark II. i ValueJet 1638UH Mark II.

Mutoh Europe na tržište je lansirao svoju Mark II seriju. Čine je dva nova UV LED štampača širine 162-cm sa šest boja (CMYK + bela + lak) . Reč je o roll-to-roll i hibridnom štampaču ValueJet 1638UR Mark II i ValueJet 1638UH Mark II.

Oba štampača imaju dve piezo drop-on-demand štamparske glave i dve UV LED lampe s dugim vekom trajanja.
ValueJet 1638UR Mark II (VJ-1638UR2) je roll-to-roll štampač. ValueJet 1638UH Mark II (VJ-1638UH2) je hibridni štampač koji koristi i krute materijale i one iz rolne. Oba štampača standardno dolaze s Mutohovim novim i originalnim VerteLith RIP softverom.

VJ-1638UR2 štampa na materijale iz rolne, širine 162cm i može biti opremljen sistemom za prihvat od 30, 40 i 100 kg. Hibridni model VJ-1638UH2 štampa na krute medije s  maksimalnom debljinom od 15 mm i maksimalnom težinom od 15 kg. Kompatibilnost valjaka je ista.

Mutoh Mark II serija UV LED štampača ima rezoluciju do 1440 x 1440 dpi, a odštampani proizvodi odmah su suvi i spremni za korišćenje. Štampači su idealni za proizvodnju visokokvalitetne grafike: in-store promotivnih materijala i dekorativnih grafika, POP materijala, podnih i prozorskih grafika, nalepnica, uzoraka ambalaže, itd.

ValueJet 1638UR Mark II i 1638UH Mark II mogu se postaviti u 3 različite konfiguracije: dva puta CMYK, CMYK + lak ili CMYK + bela + lak. Pogodni su za štampanje na širok raspon materijala, uključujući medije osetljive na toplotu. Štampa na tamnim / ne belim ili prozirnim podlogama takođe je moguća zahvaljujući upotrebi bele boje. Dorada je takođe moguća zahvaljujući namenskim lak bojama.

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content