Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Na Grafimi prvo predstavljanje Massivit 3D pisača u regiji

Ove godine Fortuna Digital na sajam Grafima po prvi put u regiji donosi 3D printer velikog formata, Massivit 1800!

Industrija tiska velikog formata predstavlja izazov za današnje tržište u smislu sve većih zahtjeva klijenata, a Massivit 3D s patentiranom tehnologijom 3D ispisa koja koristi gel umjesto boje, otvara put prema novim tržištima koja teže inovativnim idejama i rješenjima poput oglašivačke i zabavne industrije, industrije dizajna interijera, maloprodaje, organizacije izložbi i marketinških kampanja.

Massivit 3D stvara iznimno velike, lagane i hollow modele, signage i displeje koji mogu biti čak i osvjetljeni ili backlit. Massivit patentirana tehnologija pruža jedinstvenu mogućnost proizvodnje s cjenovno prihvatljivim troškovima koji smanjuju radnu snagu i utrošak viška materijala.

Posjetite Fortunu Digital na sajmu Grafima od 25. do 28.09. u Beogradu, na štandu broj 4045 i inspirirajte se idejama aplikacija za retail, oglašavanje, izložbe i zabavnu industriju!

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content