PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Na Grafimi prvo predstavljanje Massivit 3D štampača u regionu

Ove godine kompanija Fortuna Digital po prvi put u regionu donosi na sajam Grafima 3D printer velikog formata, Massivit 1800!

Industrija štampe velikog formata predstavlja izazov za današnje tržište u smislu sve većih zahteva klijenata, a Massivit 3D s patentiranom tehnologijom 3D štampe koja koristi gel umesto boje, otvara put ka novim tržištima koja teže inovativnim idejama i rešenjima poput advertajzing i zabavne industrije, industrije dizajna enterijera, maloprodaje, organizacije izložbi i marketinških kampanja.

Massivit 3D stvara posebno velike, lagane i šuplje modele, signage i displeje koji mogu biti čak i prosvetljeni ili backlit. Massivit patentirana tehnologija pruža jedinstvenu mogućnost proizvodnje s cenovno prihvatljivim troškovima koji smanjuju radnu snagu i utrošak viška materijala.

Posetite kompaniju Fortuna Digital na sajmu Grafima od 25. do 28.09. u Beogradu, na štandu broj 4045 i inspirišite  se idejama za aplikacija za retail, oglašavanje, izložbe i zabavnu industriju!

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content