Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Na tržište stižu Ricoh Pro DTF 10 i Ricoh Pro DTF 8

Na ovogodišnjem sajmu FESPA Ricoh je najavio skori dolazak na tržište svoja dva nova DTF sustava. Radi se o nedavno lansiranima Ricoh Pro DTF 10 i Ricoh Pro DTF 8 printerima.
Ricoh Pro DTF 10 i Ricoh Pro DTF 8 nude još širu mogućnost primjene uz postizanja izvanrednih rezultata na klasičnom pamuku i mješovitim materijalima, kao i na poliesterskim, najlonskim te vodoodbojnim materijalima kao što su koža pa čak i drvo. 

“Vjerujemo da će inovacije i standardi performansi koje ovi sustavi nude kreativcima pružiti mogućnosti transformacije poslovanja. Neke od novosti uključuju mogućnost korištenja na širokom rasponu tekstila i podloga, proizvodnju visokokvalitetne poliesterske i najlonske radne i sportske odjeće te isplativost kod ispunjavanja različitih zahtjeva za on-demand količinama“, ističu u Ricoh Europe.

Eco Passport by OEKO-TEX certificirana rješenja najnoviji su dodaci Ricohovom portfelju industrijskih sustava koji se širi i dodatno podupiru postojeće inovativne tehnologije ukrašavanja izravno na odjeću (DTG).

Visoku briljantnost boja osigurava osam kanala boje kod Pro DTF 8 modela. Pro DTF 10 s deset kanala boja nudi dodatne mogućnosti što uključuje neonske boje ružičastu, crvenu, žutu i zelenu.
Potpuno automatizirani, roll-fed sustavi kombiniraju piezo ink jet tisak na bazi vode s integriranim hotmelt ljepilom i grijanjem u jednom koraku.

Pro DTF 8 i Pro DTF 10 pokreće ColorGATE-ov Productionserver. On omogućuju kreativne operacije za pouzdanu obradu i reprodukciju složenih dizajnerskih datoteka. Modularni i skalabilni tijek rada pomaže brzoj i preciznoj obradi PDF sadržaja iz aplikacija za kreativni dizajn.

Oba sustava imaju Ricohovu end-to-end podršku. Ona uključuje prilagođeni softver, precizno profiliranje boja, odobrene potrošne materijale i postprodukcijsku obradu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content