PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Na tržište stižu Ricoh Pro DTF 10 i Ricoh Pro DTF 8

Na ovogodišnjem sajmu FESPA, Ricoh je najavio skori dolazak na tržište svoja dva nova DTF sistema. Reč je o nedavno predstavljenim štampačima Ricoh Pro DTF 10 i Ricoh Pro DTF 8. Ricoh Pro DTF 10 i Ricoh Pro DTF 8 nude još širi spektar primena dok postižu izvanredne rezultate na klasičnom pamuku i mešanim materijalima, kao i na poliesteru, najlonu i vodootpornim materijalima kao što su koža, pa čak i drvo.

„Verujemo da će inovacije i standardi performansi koji ovi sistemi nude pružiti kreativcima mogućnosti za transformaciju poslovanja. Neke od novina uključuju mogućnost upotrebe na širokom spektru tekstila i podloga, proizvodnju visokokvalitetnog poliestera i najlona za radnu i sportsku odeću, kao i ekonomičnost ispunjavanja različitih zahteva za količine na zahtev“, navodi Ricoh Europe“, ističu u Ricoh Europe

Eco Passport by OEKO-TEX sertifikovana rešenja su najnoviji dodaci Ricoh-ovom rastućem portfoliju industrijskih sistema i dodatno podržavaju postojeće inovativne tehnologije za ukrašavanje direktno na odeću (DTG).

Visok sjaj boja obezbeđuje osam kanala boja u modelu Pro DTF 8. Pro DTF 10 sa deset kanala  boja nudi dodatne opcije uključujući neonske boje roze, crvene, žute i zelene. Potpuno automatizovani sistemi na rolnu kombinuju piezo ink jet štampanje na bazi vode sa integrisanim lepkom za topljenje i grejanje u jednom koraku.

Pro DTF 8 i Pro DTF 10 pokreće ColorGATE Productionserver. Omogućava kreativne operacije za pouzdanu obradu i reprodukciju složenih dizajnerskih datoteka. Modularan i skalabilan tok posla pomaže brzoj i preciznoj  obradi PDF sadržaja iz aplikacija za kreativan dizajn.

Oba sistema imaju Ricoh-ovu podršku od kraja do kraja. Uključuje prilagođeni softver, precizno profilisanje boja, odobreni potrošni materijal i postprodukcijsku obradu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content