Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Zašto posjetiti DA! – Digitalne Aplikacije?

Promjene u trendovima i tehnologiji u današnje vrijeme postale su svakodnevica i zato je vrlo bitno pratiti ih u svim segmentima poslovanja. To ne zaobilazi niti promo segment, suvenire i male aplikacije. Klasični promotivni proizvodi poput majica, USB stickova, privjesaka za ključeve, upaljača, šalica i penkala nikada neće nestati iz mode, no živimo u vremenu kada stalno treba pronalaziti i nuditi nove stvari i nove načine za privlačenje kupaca. Svatko želi biti prvi i ponuditi „novu najbolju stvar“, a suveniri i promotivni materijali idealna su prilika za to.

Da su toga itekako svjesne i tvrtke regionalnog tržišta pokazala su tri uspješna izdanja eventa DA! – Digitalne Aplikacije, koji se, u organizaciji Print Magazina održavaju od 2017. godine. Nakon tri održana sajma u Umagu, Vrdniku (Srbija) i Zagrebu, DA! – Digitalne Aplikacije ove godine ponovno se vraćaju u Srbiju i to u Beograd.

Za one koji ne znaju, DA! – Digitalne Aplikacije dvodnevni je specijalizirani sajam posvećen predstavljanju trendova i mogućnosti digitalnih tiskarskih tehnologija s namjenom korištenja kod malih aplikacija kao što su suveniri, promotivni proizvodi, T-shirt, etikete, itd.

Tri dosadašnja uspješna izdanja zasigurno su najbolja pozivnica da nikako ne propustite 4. DA! – Digitalne Aplikacije koje će se 26. i 27. 2. 2020. održati u Beogradu, u prostoru Belexpocentra.

Kao i na svakom DA! eventu do sad, i u Beogradu vas očekuju izložbeni i edukacijski dio.

U sklopu izložbenog dijela svoju će ponudu predstaviti 15-ak renomiranih proizvođača i distributera strojeva, opreme i repromaterijala s područja Adria/Balkan regije. Posjetitelji će moći vidjeti njihova rješenja kada je riječ o primjeni digitalnih tiskarskih tehnologija kod malih aplikacija kao što su suveniri, promotivni proizvodi, T-shirt, etikete i SRA3. Sve detalje o izlagačima možete vidjeti na Print Magazin web stranici.

Što se tiče edukacijskog dijela, kao i svaki put do sada, u Beogradu će posjetitelji moći prisustvovati predavanjima koja će se održati u suradnji s visokoškolskim obrazovnim institucijama, grafičkim i marketinškim stručnjacima, dizajnerima i tvrtkama sudionicama. Teme koje će bit obuhvaćene vezane uz nove tehnologije, trendove, kretanja na tržištu, kreativan pristup prodaji, važnost dizajna I brendiranja…

Ove godine u “akciju” se ponovno vraća i natjecanje u obljepljivanju vozila, Adria Balkan Wrap Star, koje će se u Beogradu održati pod pokroviteljstvom tvrtki Fortuna Digital i Car Foil Shop. Tvrtka Fortuna Digital će osigurati print na wrap folije s HP Latex pisačem, dok će tvrtka Car Foil Shop osigurati KPMF folije i vrijedne nagrade za najbolje wrapere.

Ove godine DA! – Digitalne Aplikacije donose i jednu novinu. Riječ je o Danu karijera u sklopu kojeg će se tijekom oba dana sajma posjetiteljima, a primarno studentima i maturantima, predstaviti 10-ak tiskara sa srpskog tržišta. Cilj Dana karijera je pomoći tiskarima u pronalasku radnika, dok će s druge strane završeni studenti i maturanti, koji će se već ove godine naći na tržištu rada, imati priliku predstaviti se potencijalnim poslodavcima.

Svi posjetitelji sajma moći će se okrijepiti u sklopu Print Coffee Cornera, gdje će oba dana biti osigurana besplatna bezalkoholna pića (kava, voda  i sokovi) te slatka i slana peciva. Print Coffe Corner osmišljen je kao prostor za održavanje poslovnih sastanaka i druženja.

Uz sve navedeno, prvog dana sajma Konica Minolta organizira Konica Craft Beer Party koji će također biti otvoren za sve posjetitelje sajma.

Kao i svaki put do sada, ulaz na sajam je besplatan za sve posjetitelje, potrebno je samo registrirati se na web stranici Print Magazina  i na ulazu predočiti kartu.

Vidimo se u Beogradu? DA!

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content