Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Cjelovita reorganizacija zvana Print 4.0

Pametna proizvodnja, automatizacija, IoT, umjetna inteligencija i big data samo su neki od pojmova koji su posljednjih godina postali svakodnevnica posvuda pa tako i u grafičkoj industriji.
O njima će, između ostalog, biti riječi i na 2. po redu Print 4.0 konferenciji koja će se 13. 5. održati u hotelu Antunović.

U industriji 4.0 tiskare imaju mnogo mogućnosti, no ništa nije bez rizika. Svi tiskari, bez obzira na tržište ili regiju u kojoj posluju, žele li dugoročno uspjeti, moraju se prilagođavati promjenama i ekonomskim uvjetima, pri čemu im znanje i iskustvo iz prijašnjih godina vrlo vjerojatno neće biti dovoljno za promjenu.
Ono što im je potrebno je novi pristup učinkovitosti i automatizaciji, uz istovremeno učenje novih vještina i dodavanje novih vrijednosti uslugama. Potreban je novi način razmišljanja. Potrebna je temeljna transformacija. Pritom ta promjena nije dobrovoljna, nego je rezultat cjelovite reorganizacije tržišta kojem se sve tvrtke, pa i tiskare, moraju prilagoditi.
Zato tiskare trebaju poduzeti prave mjere kako bi digitalizaciju iskoristile kao priliku da osiguraju dugoročno postojanje.

Četvrta industrijska revolucija otvorila je novu eru za profesionalnu tiskarsku industriju, uvođenjem mnoštva novih tehnologija koje tisak i doradu vode prema jednoj sasvim novoj razini.
Upravo tu novu razinu na konferenciji Print 4.0 pokušat će Vam, između ostalog, približiti i :

Korado Korlević, astronom, futurist i vizionar
Spremnost obrazovnih institucija na edukaciju radnika za Industriju 4.0 i doba umjetne inteligencije

Mike Horsten, konzultant, Nizozemska
Izazovi automatizacije u tisku velikih formata

Boris Blažinić, prof. psihologije, sudski vještak za psihologiju, konzultant, licencirani Coach…
Radna snaga – kapital, a ne resurs ili trošak

S lijeva na desno Korado Korlević, Mike Horsten, Boris Blažinić
Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content