PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Najavljujemo konferenciju Print 4.0

Pametna proizvodnja, automatizacija, IoT, veštačka inteligencija i big data samo su neki od pojmova koji su poslednjih godina u svakodnevnoj upotrebi, a to je slučaj i u grafičkoj industriji. O njima će biti reči i na 2. po redu Print 4.0 konferenciji koja će se 13.5. održati u hotelu Antunović, u Zagrebu.

Digitalna transformacija može se savladati samo ako su prisutni kompetentnost i volja, ako se razumeju tehničke mogućnosti, prepoznaju potencijali za poboljšanje i ako se sva rešenja na pravi način konkretizuju.  Industrija 4.0 obećava puno kada je reč o prihodima, ulaganjima i tehnološkom napretku, no pitanje zaposlenih ostaje jedan od najzagonetnijih aspekata nove industrijske revolucije. Kakva će se nuditi nova radna mesta? Koje će se veštine tražiti? Kako zaposleni u pametnoj fabrici može biti konkurentan na tržištu u stalno promenljivom okruženju? Uzrokuju li ove promene velike poteškoće radnicima?

Na deo ovih pitanja pokušaće da odgovore predavači na konferenciji Print 4.0., među kojima najavljujemo:

Korado Korlević, astronom, futurista i vizionar
Spremnost obrazovnih institucija na edukaciju radnika za Industriju 4.0 i doba veštačke inteligencije

Mike Horsten, konsultant, Holandija
Izazovi automatizacije u štampi velikih formata

Boris Blažinić, prof. psihologije, konsultant, licencirani Coach
Radna snaga – kapital, a ne trošak

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content