Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Najavljujemo: Kornit Digital dolazi na Textile Week Adria!

Tekstilna industrija jedna je od najglobaliziranijih industrija. No, da bi održala svoju konkurentnost, doživljava radikalnu promjenu prelaskom na proizvode visoke dodane vrijednosti. Da je u tijeku transformacija svijeta tekstila pokazala je i nedavno završena ITMA – jedan od najprestižnijih svjetskih sajmova tekstila i odjeće.

Napredni materijali, automatizacija, digitalizacija procesa proizvodnje, inovativne tehnologije, ali i održivost i cirkularna ekonomija bili su u fokusu ovogodišnjeg sajma. Tema sajma? Transformacija svijeta tekstila.

Iako je tekstilna industrija naše regije, pritisnuta globalnim kretanjima, izgubila na snazi i važnosti koju je desetljećima imala, dosta je firmi koje ipak nisu posustale. Prilagodile su se ili se još prilagođavaju promjenama i hrabro guraju dalje.

Pozitiva kretanja u tekstilnoj industriji razlog su zašto Print Magazin organizira 2.Textile Week Adria.
Kada: 20. i 21. 9. 2023.
Gdje: Kongresna dvorana Zagrebačkog velesajma

Textile Week Adria obuhvatit će nekoliko događanja koja će promovirati modnu, dekorativnu i reklamno-promotivnu industriju s fokusom na proizvodnju, doradu i tisak tekstila.

Textile Week Adria posjetiteljima će tijekom dva dana ponuditi:

  • konferencijski dio – usmjeren na predstavljanje inovativnih rješenja, dostupnih tehnologija, trendova i izazova u tekstilnoj industriji
  • sajamski dio – usmjeren na predstavljanje tehnologija za tisak tekstila, dobavljače tehnologija za krojenje, šivanje i doradu tkanina te dobavljače repromaterijala i tkanina.
Što je cilj?

Cilj događanja je ukazati na aktualne trendove u tekstilnoj industriji i predstaviti mogućnosti, inovativna rješenja i dostupne tehnologije za modnu industriju, uređenje interijera i soft signage.

Prepoznavši potencijal tekstilne industrije regije svoje sudjelovanje kao Zlatni sponzor potvrdila je tvrtka Kornit Digital.
Kornit je sa svojim rješenjima i vizijama definitivno predvodnik trendova i transformacije kada je riječ o tekstilu i njegovoj održivoj proizvodnji.  

Na Textile Week Adria dolazi:

  •  Sharon Donovich, direktorica marketinga, Kornit Digital – govorit će o tome kako je sve jasnije da digitalna proizvodnja postaje mainstream. To znači, biti ili ne biti.

Vi budite! Svoju besplatnu ulaznicu osigurajte veće danas! OVDJE!

Više o Textile Week Adria pogledajte na www.textileweekadria.eu

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content