Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Najavljujemo odlična predavanja na Textile Week Adria

Kada je riječ o tekstilnoj industriji svjedoci smo da upravo ona, kao jedna od najglobaliziranijih industrija, doživljava radikalnu promjenu. Promjena se najviše očituje u prelasku na proizvode visoke dodane vrijednosti.
Napredni materijali, automatizacija, digitalizacija procesa proizvodnje, inovativne tehnologije, ali i održivost i cirkularna ekonomija u fokusu su procesa transformacije.

Pozitivna kretanja i promjene u tekstilnoj industriji razlog su zašto Print Magazin organizira drugi Textile Week Adria.
Kada: 20. i 21. 9. 2023.
Gdje: Kongresna dvorana Zagrebačkog velesajma

Textile Week Adria obuhvatit će nekoliko događanja koja će promovirati modnu, dekorativnu i reklamno-promotivnu industriju s fokusom na proizvodnju, doradu i tisak tekstila.

Textile Week Adria posjetiteljima će tijekom dva dana ponuditi:

  • konferencijski dio – usmjeren na predstavljanje inovativnih rješenja, dostupnih tehnologija, trendova i izazova u tekstilnoj industriji
  • sajamski dio – usmjeren na predstavljanje tehnologija za tisak tekstila, dobavljače tehnologija za krojenje, šivanje i doradu tkanina te dobavljače repromaterijala i tkanina.

U konferencijskom dijelu svoja predavanja, među ostalima, potvrdile su i četiri stručnjakinje, odlične poznavateljice industrije tekstila:

  • Jagoda Divić, Hrvatska gospodarska komora: Hrvatska tekstilna industrija unutar jedinstvenog EU tržišta
  • Sharon Donovich, Kornit Digital: Digitalna produkcija postaje mainstream: biti ili ne biti. Na putu prema održivoj proizvodnji tekstila
  • Martinia Glogar, Tekstilno-tehnološki fakultet, Sveučilište u Zagrebu: Održivost i ekološki aspekti digitalnog pigmentnog tiska
  • Valentina Salaj Ćetković, Valzor d.o.o.Mogućnosti financiranja tekstilne industrije iz EU fondova

S obzirom da je cilj događanja ukazati na aktualne trendove u tekstilnoj industriji i predstaviti mogućnosti, inovativna rješenja i dostupne tehnologije, spomenuta predavanja upravo su na tom tragu.
Ulaz i na konferenciju i na sajam je besplatan, potrebne je samo prethodna registracija. Ne čekajte! Registrirajte se!

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content