Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Najavljujemo Print Magazin događanja u 2024.

Događanja uživo u obliku sajmova, konferencija, prezentacija, panela važan su dio poslovanja. Koliko su bitni nismo shvaćali ozbiljno sve dok nam se nije dogodila 2020. godina.
Razgovore uživo s postojećim i potencijalnim klijentima, predstavljanje ponude i rješenja, neobavezno i ugodno druženje koje može dovesti do ozbiljnih poslovnih suradnji ipak ništa ne može zamijeniti.
Print Magazin svoja događanja uspješno gradi već sedam godina. Neki od njih izrasli su u ozbiljne regionalne priče, neki su na dobrom putu da to postanu. Prateći trendove i potrebe tržišta s puno optimizma najavljujemo događanja u 2024.

Sajam Print 21

21.  i 22 . 2.  2024., Novi Sad, Novosadski sajam
17. i 18.  4. 2024., Zagreb, Zagrebački Velesajam

U skladu s dvogodišnjim ciklusom, iduće godine sajmovi Print21 stižu u Novi Sad i Zagreb. Sajam grafičkih tehnologija Print21 nastao je kao potreba regionalne grafičke industrije za većim i ozbiljnijim sajmom te je tijekom godina izrastao u respektabilnu, regionalnu sajamsku priču. Jedini je to sajam koji je pokrio čak četiri grada u regiji.  
Print21 na jednom mjestu okuplja distributere, tiskare i korisnike usluga tiska te nudi rješenje i mogućnosti na nekima od najprofitabilnijih i najbrže rastućih područja grafičke industrije.
Rezervacija štandova već je u tijeku. Ukoliko ste zainteresirani javite se na [email protected]

Paneli (u susret drupi) – Ključna područja koja pokreću industriju

7. 3. 2024. Ljubljana
21. / 22. 2. 2024. Novi Sad (u sklopu sajma Print21)
17. /18. 4. 2024. Zagreb (u sklopu sajma Print21)

U susret nadolazećem sajmu drupa, kroz panel razgovore s liderima industrije cilj nam je ukazati na trendove, kretanja i razvojni smjer grafičke industrije. Kroz panele fokusirat ćemo se na četiri ključna područja. To su automatizacija, tisak ambalaže, komercijalni tisak i tisak tekstila, segmenti koji kontinuirano bilježe rast i pokreću industriju.

Sajam Promodays

12. i  13.  9.  2024., Zagreb, Zagrebački Velesajam

Promotivni proizvodi uvriježili su se kako u privatnom životu, tako i u poslovnom svijetu i popularnost im kontinuirano raste. Pokazala su to i do sad održana dva uspješna sajma Promodays, 2022. u Zagrebu i 2023. u Ljubljani.
Oba izdanja okupila su niz vodećih europskih i regionalnih distributera i proizvođača promotivnih proizvoda, poslovnih poklona, suvenira, tekstila koji su predstavili nadolazeće trendove. Po svoju kreativnu ideju dođite iduće jeseni u Zagreb.

Textile Week Adria

25.  i 26. 9.  2024., Sarajevo

Ovogodišnji iznimno uspješan sajam Textile Week Adria održan ove jeseni u Zagrebu potvrdio je da tekstil iz godine u godinu postaje sve popularniji dio grafičke industrije. Prilično snažna tekstilno-kožarska industrija u BiH poticaj je da se i na tom tržištu predstave tehnologije krojenja, šivanja i dorade tekstila, prateća rješenja i repromaterijal, brzo rastuća i sve popularnija tehnologija digitalnog tiska tekstila, rješenja za automatizaciju u segmentu i modne industrije, uređenje interijera i soft signage-a.

Konferencije

Kroz konferencije koje organiziramo od 2018. trudimo se tematski obuhvatiti aktualna područja i obraditi zanimljive teme. U 2024. planiramo dvije.

Print 5.0
24. 10. 2024., Zagreb

Tisak tekstila
14. 11. 2024., Beograd

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content