PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Najavljujemo Print Magazin događanja u 2024.

Događaji uživo u vidu sajmova, konferencija, prezentacija, panela su važan deo poslovanja. Nismo ih shvatali ozbiljno sve do 2020. godine.

Ništa ne može da zameni razgovore uživo sa postojećim i potencijalnim klijentima, predstavljanje ponuda i rešenja, neformalno i prijatno druženje koje može dovesti do ozbiljnih poslovnih saradnji.

Print Magazin uspešno gradi svoje događaje već sedam godina. Neki od njih su prerasli u ozbiljne regionalne priče, neki su na dobrom putu da to postanu. Prateći trendove i potrebe tržišta, sa optimizmom najavljujemo dešavanja u 2024. godini.

Sajam Print 21

21.  i 22 . 2.  2024., Novi Sad, Novosadski sajam
17. i 18.  4. 2024., Zagreb, Zagrebački Velesajam

U skladu sa dvogodišnjim ciklusom, Print21 sajmovi iduće godine stižu u Novi Sad i Zagreb. Sajam grafičke tehnologije Print21 nastao je iz potrebe regionalne grafičke industrije za većim i ozbiljnijim sajmom, a tokom godina je prerastao u respektabilnu, regionalnu sajamsku priču. To je jedini sajam koji je obuhvatio čak četiri grada u regionu.

Print21 okuplja distributere, štamparije i korisnike štamparskih usluga na jednom mestu i nudi rešenja i mogućnosti u nekim od najprofitabilnijih i najbrže rastućih oblasti grafičke industrije.

Rezervacija štandova je već u toku. Ukoliko ste zainteresovani, obratite se na [email protected]

Paneli (u susret drupi) – Ključne oblasti koje pokreću industriju

25. 1. 2024. Ljubljana
21. / 22. 2. 2024. Novi Sad (u sklopu sajma Print21)
17. /18. 4. 2024. Zagreb (u sklopu sajma Print21)

U susret predstojećem sajmu drupa, kroz panel diskusije sa liderima industrije, želimo da ukažemo na trendove, kretanja i pravce razvoja grafičke industrije. Kroz panele ćemo se fokusirati na četiri ključne oblasti. To su automatizacija, štampa ambalaže, komercijalna štampa i štampa na tekstilu, segmenti koji kontinuirano beleže rast i pokreću industriju.

Sajam Promodays

12. i  13.  9.  2024., Zagreb, Zagrebački Velesajam

Promotivni proizvodi su se ustalili kako u privatnom životu tako i u poslovnom svetu, a njihova popularnost kontinuirano raste. To su pokazala i dva dosadašnja uspešna sajma Promodays, 2022. u Zagrebu i 2023. u Ljubljani.

Oba izdanja okupila su niz vodećih evropskih i regionalnih distributera i proizvođača promotivnih proizvoda, poslovnih poklona, suvenira, tekstila, koji su predstavili nadolazeće trendove. Dođite u Zagreb sledeće jeseni po svoju kreativnu ideju

Textile Week Adria

25.  i 26. 9.  2024., Sarajevo

Ovogodišnji izuzetno uspešan sajam Textile Week Adria održan ove jeseni u Zagrebu potvrdio je da tekstil iz godine u godinu postaje sve popularniji deo grafičke industrije. Prilično jaka industrija tekstila i kože u Bosni i Hercegovini je podsticaj za uvođenje tehnologija krojenja, šivenja i dorade tekstila, pratećih rešenja i sirovina, brzo rastuće i sve popularnije tehnologije digitalne štampe na tekstilu, reešenja za automatizaciju u segmentu i modnoj industriji, dekoracija enterijera i soft signage-a.

Konferencije

Kroz konferencije koje organizujemo od 2018. godine trudimo se da tematski pokrijemo aktuelne oblasti i obradimo zanimljive teme. U 2024. planiramo dve.

Print 5.0
24. 10. 2024., Zagreb

Tisak tekstila
14. 11. 2024., Beograd

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content