Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

PROMODAYS – sajam promotivne industrije ove jeseni

Promotivni proizvodi svuda su oko nas. Bez obzira radi li se o majicama, olovkama, kišobranima, platnenim torbama ili o nekom sofisticiranom, personaliziranom, čak i high-tech proizvodu. Uvriježili su se kako u privatnom životu, tako i u poslovnom svijetu i popularnost im kontinuirano raste.

Tome u prilog govore i financijski pokazatelji. Globalno, industrija promotivnih proizvoda vrijedi oko 23 milijarde dolara, a raste i dalje. Sukladno tome, rastu i zahtjevi klijenata, a time broj i vrsta rješenja koja se nude na tržištu. Ne treba smetnuti s uma niti to, da što god netko mislio o tome, promotivni proizvodi još su uvijek višestruko vrlo učinkovit marketinški alat te mogu utjecati na izgradnju odnosa s klijentom.

Istraživanja pokazuju da 72% klijenata vjeruje da je kvalitetan promotivni proizvod izravno povezan s ugledom tvrtke!

S današnjom ponudom na tržištu svatko zaista može pronaći promotivni proizvod koji mu najbolje odgovara – i cijenom, i dizajnom i svrhom. No, ono čemu svi teže više nije samo promotivni proizvod / poklon, nego proizvod koji se ističe, koji je drugačiji, upečatljiv i ostavlja trag.

S obzirom na neupitno veliki potencijal ove industrije, Print Magazin ove jeseni u Zagrebu, 14. i 15. 9. na Zagrebačkom Velesajmu organizira prvi B2B regionalni event promotivne industrije – sajam Promodays!

Sajam Promodays zamišljen je kao učinkovita platforma za poslovne susrete u B2B segmentu s ciljnim kupcima.
Uz krajnje kupce – marketinške agencije i najveće regionalne tvrtke, sajam pruža i izvrsnu priliku za razmjenu iskustava između tiskara te distributera i proizvođača promotivnih proizvoda.

U fokusu sajma su: promotivni proizvodi, papirna konfekcija (artikli namijenjeni papirnicama i knjižarama), suveniri i poklon proizvodi te kreativni proizvodi namijenjeni poslovnom darivanju.

Sajam je namijenjen tiskarama, marketinškim agencijama, marketinškim odjelima i odjelima nabave većih tvrtki u regiji, lokalnoj i regionalnoj samoupravi, razvojnim agencijama, turističkom sektoru, maloprodaji… svima u poslovnom svijetu kojima je stalo da klijentu pruže malu, ali veliku dodanu vrijednost.

Ukoliko vas zanima nastup na sajmu javite se na [email protected]
Besplatnu ulaznicu osigurajte već danas registracijom na našoj web stranici.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content