PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Zanimljivi Mimaki webinari: Budućnost digitalnog tiska i mogućnosti laserskog izrezivanja

Kako će izgledati budućnost digitalnog tiska te kako tiskarska industrija može iskoristiti mogućnosti nakon COVID-19 pitanja su koja su u današnjoj situaciji postala važnija nego ikad prije. Dio odgovora moći će se čuti na webinaru o Budućnosti digitalnog tiska, kojeg u četvrtak, 23. 4. 2020. s početkom u 12:00 (CEST) organizira tvrtka Mimaki.

Neke od tema o kojima će biti riječi na webinaru su:

• kako digitalni tisak obogaćuje naš svakodnevni život
• trendovi i razvoj industrije tiska
• kako krenuti naprijed nakon COVID-19.

O ovim aktualnim temama govorit će Christiana Duyckhaerta, globalni predsjednik FESPA-e te Ronald van den Broek, generalni direktor prodaje za EMEA regiju u Mimakiju. Predviđeno trajanje je oko 45 minuta, a službeni jezik je engleski.

Dva dana prije, u utorak, 21. 4. Mimaki u suradnji s tvrtkom Trotec Laser organizira još jedan webinar s vrlo zanimljivom temom. Ovaj put riječ o tehnologiji, a tema webinara je Kako digitalni tisak i lasersko izrezivanje (print & laser cut) mogu utjecati na vaše poslovanje?
Jeste li se ikad zapitali kako lasersko izrezivanje može poboljšati digitalni tisak? Ili kako vam omogućuje prilagođavanje i preoblikovanje portfelja proizvoda? Ukoliko jeste, ne propustite ovaj ekskluzivni webinar.

Na webinaru ćete naučiti više o:

  • besprijekornim mogućnostima Print & Cut rješenja
  • njegovim prednostima za velik broj različitih kupaca
  • raščlambi tijeka rada od početka do kraja.

Glavni govornici su Michael Garstenauer, Product Manager u tvrtki Trotec Laser i Bert Benckhuysen, Senior Product Manager u tvrtki Mimaki Europe.
Webinar počinje u 11:00 (CEST), predviđeno trajanje je 30 minuta, a službeni jezik je engleski.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content