Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Zanimljivi Mimaki webinari: Budućnost digitalne štampe i Mogućnosti laserskog sečenja

Kako će izgledati budućnost digitalne štampe i kako industrija štampe može da iskoristi mogućnosti nakon COVID-19, pitanja su koja su u današnjoj situaciji postala važnija nego ikada dosad. Neke od odgovora ćete dobiti tokom webinara o Budućnosti digitalne štampe koji u četvrtak, 23.4.2020. sa početkom u 12:00 (CEST), organizuje kompanija Mimaki.

Neke od tema o kojima će biti reči na webinaru su:
• kako digitalna štampa obogaćuje naš svakodnevni život
• trendovi i razvoj industrije štampe
•  kako krenuti napred nakon COVID-19.

O ovim aktuelnim temama govoriće Christian Duyckaerts, predsednik FESPA, kao i Ronald van den Broek, generalni direktor prodaje za EMEA region u kompaniji Mimaki. Predviđeno trajanje webinara je oko 45 minuta, a službeni jezik je engleski.

Dva dana ranije, u utorak 21.4, Mimaki u saradnji sa kompanijom Trotec Laser organizuje još jedan webinar sa vrlo zanimljivom temom. Ovog puta, reč je o tehnologiji, a tema webinara je:  Kako digitalna štampa i lasersko sečenje (print & laser cut) mogu da utiču na vaše poslovanje?

Da li ste se ikad zapitali kako lasersko sečenje može da unapredi digitalnu štampu? Ili kako vam nudi mogućnost da prilagodite i izmenite portfolio proizvoda? Ukoliko jeste, nemojte propustiti ovaj ekskluzivni webinar.

Na webinaru ćete naučiti više o:

  • besprekornim mogućnostima Print & Cut rešenja
  • njegovim prednostima za veliki broj različitih kupaca
  • analizi procesa rada od početka do kraja.

Glavni govornici su Michael Garstenauer, Product Manager u kompaniji Trotec Laser i Bert Benckhuysen, Senior Product Manager u kompaniji Mimaki Europe. Webinar počinje u 11:00 (CEST), predviđeno trajanje je 30 minuta, a službeni jezik je engleski.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content