PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Na sajmu Print 21 nije zabilježen niti jedan slučaj zaraze koronavirusom

Tri tjedna nakon završetka sajma Print 21, organizator sajma, časopis Print Magazin, s velikim zadovoljstvom i olakšanjem, potvrđuje da je sajam s epidemiološke strane prošao u najboljem redu te da u protekla tri tjedna nije zabilježen niti jedan slučaj zaraze koji se može povezati s njegovim održavanjem. Za nas kao organizatore, a vjerujemo i za sve izlagače te za oko 600 posjetitelja ova činjenica puno znači.

Naime, kad smo i službeno donijeli odluku da krećemo u organizaciju sajma, bili smo svjesni da je s epidemiološke strane pred nama veliki izazov. Maksimalno su poštivane smjernice HZJZ koji je dao preporuke za organiziranje manifestacija s do 300 osoba, a organizacijski tim uveo je niz dodatnih mjera kako bi se rizik zaraze koronavirusom sveo na minimum. Svi posjetitelji na ulazu su prvo obvezno morali ispuniti Covid obrazac kako bi se ispoštovala odluka HZJZ-a vezana uz detaljan popis sudionika. Prije ulaska svima je mjerena temperatura te su podijeljene maske bez koji se nije moglo ući u dvoranu. Tko je htio mogao je uzeti i rukavice. Osigurano je i 10-ak stalaka za beskontaktnu dezinfekciju ruku.

Također, ovim putem želimo posebno zahvaliti svim posjetiteljima što su se pridržavali mjera i preporuka te bili strpljivi na ulazu s obzirom da provođenje ovakve procedure ipak zahtijeva nešto čekanja. U vrijeme kada je velik broja sajmova i događanja otkazan ili pomaknut, zadovoljstvo što smo zajedničkim snagama s našim partnerima uspjeli organizirati sajam Print 21, tim je veće, a mi kao organizatori bogatiji smo za još jedno iskustvo.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content